Alman Noel Baba'dan Patara Plajı ve antik kent ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Alman Noel Babadan Patara Plajı ve antik kent ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2016 12:07

Alman Noel Baba'dan Patara Plajı ve antik kent ziyareti

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ne gelen 'Alman Noel Baba' adıyla bilinen Wolfgang Kimming Liebe, Noel Baba'nın doğduğu Patara Antik Kenti ile Patara Plajı'nı ziyaret etti. Alman Noel Baba'yı görenler onunla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Almanya'da uzun yıllardır sürdürdüğü Noel Baba misyonu dolayısıyla 'Alman Noel Baba' adıyla tanınan Wolfgang Kimming Liebe, bu yıl 18'inci kez Demre'ye geldi. Demre'de çeşitli ziyaretler yapan Liebe, ardından Kaş'a bağlı Patara Mahallesi'ni ziyaret etti. Muhtar Arif Otlu ile birlikte Patara Antik Kenti'ne geçen Liebe, antik kent ve Likya Birliği Meclisi Binası'nı gezdi.

Alman Noel Baba daha sonra Patara Plajı'na geçti. Kumsalda güneşlenenleri ve denize girenleri selamlayan Liebe, kıyafetiyle ilgi çekti. Plajdaki çoğu yabancı turist Liebe'yi görünce şaşkınlığını gizleyemezken, daha sonra onunla fotoğraf çektirdi. Liebe, kendisiyle fotoğraf çektirenlere ne yaptığını anlattı. Liebe, "Bu topraklar Noel Baba'nın doğduğu, yaşadığı, dünyanın en güzel yöreleri. Demre, Patara, Kekova, Noel Baba'nın yaşadığı, sevgisini tüm dünyaya anlattığı topraklar. Bu topraklarda sevgi var, barış var. İnsan sevgisi var. Ayrıca Türkiye güvenli bir ülke. Türkiye'ye tatile gelmekten çekinmeyin" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!