Alman Gazeteciler, Kelebekler Vadisi'ne hayran kaldı

Güncelleme Tarihi:

Alman Gazeteciler, Kelebekler Vadisine hayran kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 14:58

Alman Gazeteciler, Kelebekler Vadisi'ne hayran kaldı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)-SELÇUKLU Belediyesi tarafından ülke turizmine kazandırılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, ayda 40 bin ziyaretçisi ile Türkiye’nin en çok merak edilen mekanlarından biri haline geldi.
Yerli ve yabancı birçok turistin ziyaret rotasının başında yer alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde, yaradılışın mucizesi olan 20 türde 10 bin kelebek uçuyor. Bahçe, kelebeklerin yanı sıra 98 türde 20 bin bitki ile ziyaretçilerine bozkırın ortasında tropikal bir bahçe sunuyor.
Konya’nın cazibe merkezlerinden biri olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nin Almanya’dan misafirleri vardı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin misafiri olarak Türkiye’de bulunan Nürnberg Gazeteciler Kulübü, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’ni ziyaret etti. Almanya’nın Nürnberg kenti Gazeteciler Kulübü üyesi 20 gazeteci, Konya Tropikal Kelebek Bahçesine hayran kaldı. Kelebeklerin ve tropikal bitkilerin bol bol fotoğrafını çeken gazeteciler, gördükleri mucize karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Şehir içi ziyaretçilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ayda 40 bin ziyaretçiye ulaştı. Bahçe, pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!