Alman devinin Bender ısrarı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Alman devinin Bender ısrarı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 11:39

Bayern Münih, Bayer Leverkusen’in aynı zamanda Alman Milli Takımı’nın orta saha elemanı Lars Bender’i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İkiz kardeşi Sven’in Borussia Dortmund’un orta sahasında oynadığı Lars Bender için Bayern 15 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Leverkusen ise 25 milyon Euro talep ediyor.

 

Almanya'da hem Bundesliga’da şampiyonluk ve Almanya Kupası’nda Borussia Dortmund’un arkasında ikinci sırada kalan Bayern Münih, sahasında oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinide Chelsea’ya vermesinin ardından geçtiği transfer atağını sürdürüyor. Adeta ikinciliğe abone olan Bayern Münih yeni sezonda üç kulvarda şampiyonluk hedefiyle transfere yüklü para harcıyor. Menajerliğe getirilen Matthias Sammer, Bayern Münih’te ilk icraatını Bayer Leverkusen’in aynı zamanda Alman Milli Takımı’nın orta saha elemanı Lars Bender’i transfer etmek amacında. Bayer Leverkusen menajeri Rudi Völler’in "Lars Bender’i kesinlikle vermek istemiyoruz, vermeyiz de" açıklamasına rağmen Bayern Münih ısrarını sürdürüyor.

 

Haberin Devamı

25 milyona olabilmir

 

İkiz kardeşi Sven’in Borussia Dortmund’un orta sahasında oynadığı 23 yaşındaki Lars Bender için Bayern 15 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummengigge her futbolcunun bir fiyatı olduğunu belirterek "Bender için 15 milyon Euro’yu gözden çıkardık." derken Bayer Leverkusen ise 25 milyon Euro talep ediyor. Bu fiyata Bender Bayern Münih’e transfer olursa Bundesliga’da Stuttgart’tan Bayern Münih’e iki yıl önce 30 Milyon Euro’ya giden Mario Gomez’den sonra lig içindeki en pahalı ikinci transfer olacak

 

İkinciliğe son

 

Werder Bremen’den Claudio Pizarro, Basel’den Xherdan Shaqiri ve Mönchengladbach’tan Dante’yi kadrosuna katan ve artık ikinciliğe son verilmesini isteyen Bayern Münih’in Kulüp Başkanı Uli Hoeness "Takımı öyle güçlendireceğiz ki her yerde açık ara farkla tek başımıza kalalım. Bunun için de 60 milyon Euro paramız kasamızda var. Artık birinciliklere ve şampiyonluklara abone olma zamanımız geldi." dedi. Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge Lars Bender için Bayern 15 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Leverkusen ise 25 milyon Euro talip ediyor.

 

Haberin Devamı

Lars Bavyeralı

 

Bavyera Eyaleti’ndeki Münih yakınlarındaki Rosenau doğumlu olan Bender ikizleri Unterhaching ve 1860 Münih alt yapılarında oynadıktan sonra yollarını ayırmışlardı. Her ikiside Alman Milli olan Bavyeralı Bender’lerden Sven Dortmund’a giderken ikizi Lars ise Bayer Leverkusen’i tercih etmişti. Lars Bender, Almanya formasıyla son EURO 2012’de Danimarka karşısında 2-1 galip getiren golü atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!