"Allah'ın kulu beni Trabzon'un başına geçiremez"

Güncelleme Tarihi:

Allahın kulu beni Trabzonun başına geçiremez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 13:15

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor maçı sonrasında konuştu.

Haberin Devamı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikleri maç öncesi kadroları aldıklarında üçlü savunmayla oynayacak bir Trabzonspor düşündüklerini belirterek, "Kendi planlarımızı da ona göre yaptık. Rakip takımda Mustafa'nın çok kenarda kalması bizi biraz daha cesaretlendirdi. Özellikle savunmanın kenarına ya da arkasına yapacağımız eylemlere yoğunlaştık. Trabzonspor'un beklere yaptığı yardımın da az olması bizi orada daha da cesaretlendirdi ve merkeze girişlerimiz biraz daha iyi oldu" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un geçmişe göre değişen bir oyun anlayışı olduğunu dile getiren Akçay, " Perşembe günü oynayacağımız Avrupa maçı öncesi bize öz güven aşıladı. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum." diye görüş belirtti.
Akçay, Akyazı Stadı'ndan kombine aldığını ancak bu tür kişisel konuları dile getirmek istemediğini belirtti.
Trabzonspor ile erken oynamanın avantajını yakaladıklarını da kaydeden Akçay, "Trabzonspor'un stoperlerinin ağır olması bizim hızlı oyuncularımız için avantaj teşkil etti. Trabzonspor geçmiş döneme nazaran sahada duruş biçimi, hareketliliği ve zorlayıcılığı çok yüksek bir seviyeye gelmiş. İyi de bir hocaları var. Zaman içerisinde doğru işler olacağına inanıyorum. Biz şu anda Trabzonspor ile erkenden oynamanın avantajını yaşadık." değerlendirmesinde bulundu.
Prestijli bir takım bırakarak Trabzon'a dönmeyi hayal ettiğini belirten Akçay, şunları söyledi:
"Benim için lig çok önemli. Avrupa benim için önemli değil. Ligdeki prestij, ligde kalıcı olan bir Osmanlıspor bırakıp şapkamızı önümüze koyup Trabzon'a döneceğim. Allah'ın kulu beni Trabzonspor'un başına getiremez. Altyapı için bir açık kapı bırakıyorum. Onun dışında umurumda değil. Bu Trabzonspor'u sevmediğim ya da dert etmediğim anlamına gelmez."
Akçay, Trabzonspor'da doğru işler yapan bir yönetim, şampiyonluk yaşayan tecrübeli bir teknik adam ve sabırsız bir seyirci topluluğunun olduğunu da sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!