Allah sabır versin

Spartak Moskova iyi bir takım değil. Böyle bir takımı eleyemiyorsa, Fenerbahçe de iyi bir takım değil demektir...

Haberin Devamı

Alex oyuna girene kadar iki takım da tenis maçı yaptılar. Topu ayağına alan karşıya şişirdi. Aykut Kocaman’la, Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe için neler yaptıkları veya neler yapacakları ortada...
Takımını ölümüne seven Fenerbahçe seyircisi, artık yavaş yavaş her şeyi görmeye başladı. Çünkü ortadaki toz bulutu yavaş yavaş kalkıyor. Bilet alacaksın, seyahatlerde takımını yalnız bırakmayacaksın, formanı alacaksın, ondan sonra da tribüne gelip cefa çekeceksin. Birileri de senin sırtından hava yapacak.
Alex 9 senedir, Fenerbahçe takımına her şeyini verdi. Hem de efendice. Ama şimdi Alex’i arkadan vurmaya uğraşıyorlar; neymiş efendim, bu kadar sene Fenerbahçe’den 30 milyon Euro almış. 10’ar milyon, 5’er milyon, 15’er milyon alanlar hiçbir şey vermeden gittiler. Onlara bu paraları verenler kimlerdi? Bir gün Fenerbahçe seyircisi her şeyi anlayacak. Ama geçen zamana yazık olacak.

Haberin Devamı

Fizik olarak hazır değiller

Kuyt ile Sow hücumda iyi oyuncular. Peki onlara gollük topları kim getirecek? Kim pas atacak. Alex girene kadar sarı lacivertliler kenarlardan aut çizgisine inemedi ve orta yapamadı. Bakınız, ben maçı Ankara’da bir restaurantta izledim Alex maça girmek için hazırlandığında alkış koptu. Çünkü seyirci takımı için kimlerin neler yaptığını çok iyi biliyor. Fenerbahçe için iyi şeyler yazamıyorsunuz. Bir defa fizik olarak hazır değiller. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen iki takım sanki 11-11 oynuyor gibiydi. Bu fizik farkından olur.
Dün gece Spartak Moskova değil de, biraz ayağa top oynayan ve süratli çıkan bir takım olsaydı, Fenerbahçe için çok kötü bir skor çıkardı ortaya. Düşünün, sarı lacivertlilerin ilk 45 dakikada bir tane gol pozisyonu yok. Maçın hakemi için, daha önce hep aleyhte yorumlar yapıldı.
Ama Alman güzel maç yönetti. Geçen sene büyük travma geçiren Fenerbahçe seyircisine Allah bu sene de sabır versin. İnşallah onlarla bazıları oynamaya devam etmezler.

Yazarın Tüm Yazıları