Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 10:46

Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 33 yaşındaki Mehmet K.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kullandığı araç yoldan çıkarak refüjdeki reklam tabelası ve palmiye ağacına çarparak durdu. Kazada başından hafif yaralanan sürücünün 2.5 promil alkollü olduğu tespit edildi.

100'üncü Yıl Bulvarı'ndan Mevlana Kavşağı yönüne seyreden Mehmet K.'nin kullandığı 07 GKE 61 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce bariyerlere sonra reklam panosuna ardından da palmiye ağacına çarparak deviren araç, karşı şeride geçerek ancak durabildi. Kaza sonrası caddenin bir bölümü aracın ve reklam tabelasının kırılan cam nedeniyle trafiğe kapandı. Başında aldığı darbeyle yaralanan sürücü için 112 Acil Çağrı Merkezi'nde yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücünün tedavisini ambulansta yaptı.

Tedavisinin ardından yapılan incelemede Mehmet K.'nin 2.5 promil alkollü olduğu tespit edildi. Hakkında cezai işlem yapılan Mehmet K.'nin ehliyetine el konuldu. Kaza yapan araç, devrilen bariyer, palmiye ağacı ve reklam tabelasının kaldırılmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!