Alkışlar Elif için

Güncelleme Tarihi:

Alkışlar Elif için
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 13:42

Alkışlar Elif için

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in maddi ve manevi desteğiyle ABD'de piyano eğitimi alan 15 yaşındaki Elif Işıl Karakaş, Teksas Eyalet birincisi olarak ülkemizin ve Antalya'nın göğsünü kabarttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in desteği ile geçen yıl ABD'de düzenlenen Carmen Clavier Klasik piyano yarışmasına katılan Elif Işıl Karakaş, 130 yarışmacı arasında 6'ncı olarak büyük başarı kazandı. Piyano eğitimine ABD'de devam eden Elif Işıl'dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Elif Işıl Karakaş, Teksas Eyaleti'ne bağlı Houston kentinde düzenlenen yarışmada eyalet birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Antalyalı genç piyanist, Türkiye ve Antalya'nın gururu oldu.

TÜREL'E ÖZEL TEŞEKKÜR

Türkiye'nin Houston Başkonsolosu Ferhat Alkan, Elif Işıl'ı makamında kabul ederek, başarısından dolayı kutladı. Elif Işıl, kendisinin ABD'de eğitim almasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in başarısında büyük katkısı olduğunu söyledi ve “Ne kadar teşekkür etsem az" dedi. Houston Başkonsolosu Ferhat Alkan, yarışmada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiği için ve adını en üste yazdırdığı için Elif Işıl'a teşekkür etti.

TEBRİKLER ELİF

Geleceğin ünlü piyanisti olmaya aday Elif Işıl Karakaş, yaşamını sürdürdüğü Teksas'ta sosyal projelere de katılarak, Antalyalıların göğsünü kabartıyor. Elif Işıl Karakaş, ABD'de yaşayan Türk çocuklarını internet, TV ve alkol gibi madde bağımlıklarından uzak tutmak ve gelişimlerine katkı sağlamak adına bir proje hazırladı. Türk çocuklarına ücretsiz gönüllü piyano dersi veren Elif Işıl Karakaş, ayrıca ABD'nin en büyük çocuk onkoloji hastanesinde yatan çocuklar ve hasta yakınlarına da moral amacıyla konserler veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!