Alkışlar Ece’ye

Ece Sükan, Sabancı Üniversitesi’nin toplumsal duyarlılık projesi “ÇÖP(M)ADAM”ın yüzü oldu.

Haberin Devamı

Ünlü manken, hayatında hiç para kazanmamış kadınlara fırsat yaratmak amacıyla onların ürettiği çantaların satışına öncülük edecek. Atık ambalaj malzemelerinden üretilen bu çantalar, farklı olmayı isteyen ve eğlenceyi seven kadınların ellerini süsleyecek. Çantalar, “Ece Sükan Vintage” butiğinde de satışa çıkarılacak.

Küçük akrobatlar

Çocuk akrobasi grubu Nadeajda, Türkiye’ye geliyor. 6-14 yaş grubu minik sporculardan oluşan grup, “Antipod” adlı ödüllü gösterilerini 30 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında Levent’teki Metrocity, Beylikdüzü’ndeki Migros ve Maltepe’deki CarrefourSA’da sergileyecek.

Yemekteyiz

Hello dergisi, geçtiğimiz hafta Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi’nde renkli bir yemek kursuna ev sahipliği yaptı. “Beck’s ile Party Foods” (Parti Atıştırmalıkları) atölyesinde birbirinden lezzetli parti mönüleri cemiyet hayatının renkli simaları ile birlikte hazırlandı. Kursa katılan Ethel Baler, Ebru Kadayıfçıoğlu, Hülya Kalyoncu, Melis Murathanoğlu, Manolya Onur, Sinem Bayer, Feride Edige ve Şükran Güzeliş, hem mutfaktaki hünerlerini sergileme fırsatı buldular hem de keyifli bir gün geçirdiler. Davetliler için özel olarak hazırlanan mutfak, rengarenk iplere bağlı neşeli mesajlar taşıyan yeşil balonlar ile süslendi. “Bir tutam heyecan ekle, hüznü ince ince doğra, kızgınlığı pembeleşinceye kadar kavur, neşeyle çırp, sevgiyle yoğur, sabırla pişir, 10 numara servis et, kalorileri saymadan ye, mutluluk ile kabart, partileyerek karıştır” gibi eğlenceli notlar, davetlilere mutfakta başarının en özel tarifini verdi.

Dalyan’ın çehresi değişti

Haberin Devamı

Dalyan Kulüp, yenilenen barını geçtiğimiz gün hizmete açtı. Her hafta sonu farklı grupların sahne alacağı bar, Anadolu yakasına yeni bir renk getirecek gibi gözüküyor. Hafta içi karaoke, fasıl ve DJ müzik programlarının yer alacağı bar, kulüp dışından da müşteri kabul ediyor. Barda bu akşam, Türkçe ve Yunanca canlı müzik performansı ile Orhan Osman sahneye çıkacak.

Eczacıbaşı hayran kaldı

7 ülkeden 8 çağdaş sanatçı ve 20. yüzyılın ilk yarısından iki usta sinemacının en önemli yapıtlarını bir araya getiren “Gölgeye Övgü” sergisi, önceki gün İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde ziyarete açıldı. Açılışa katılan Bülent Eczacıbaşı, gölge tiyatrosuna ait ender bulunan malzemeler, filmler, fotoğraflar ve metinlerin yer aldığı bu sergiden çok etkilendiğini söyledi.

W’da doğum günü

Haberin Devamı

W Otel’in çarşamba partileri artık bir klasik haline geldi. Mekânda geçtiğimiz çarşamba da Metin Şen’in doğum günü partisi vardı. Şen’in yeni yaşını eşi Aslı Hanım ve dostlarıyla birlikte kutladığı mekânda o gece eğlenenler arasında Ali Ağaoğlu, Zeynep Dereli, Dilara Endican, Ece Uslu, Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli, Ralph Tezman, Sanem Kardıçalı, İzzet Antebi gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri de vardı.

Hakkasan’da buluştular

Gurme yazar Ali Esad Göksel, geçtiğimiz gece Kanyon’daki Hakkasan’da dostlarına bir yemek daveti verdi. Göksel, Uzakdoğu yemekleri ile ünlü Hakkasan’da Rahmi Koç, Azize Taylan, Bülent-Vera Bulgurlu, Ercüment Uçar, Zafer Yıldırım, Rafi Portakal, Ebru-Haluk Sanver, Selahattin-Ayşe Beyazıt, Ahu Aysal, Banu Birkan, Can Ateş, Monik Benardete, Ayşe Çolakoğlu, Belma Simavi gibi tanınmış simaları ağırladı. Ali Bey’in bu daveti karşısında çok sevindiklerini belirten Rüksan-Mehmet Ürgüplü çifti, tüm yemeklerin tadına baktıklarını ve hepsini beğendiklerini söylediler.

Seksi DJ Blackk’te

Haberin Devamı

2008 yılında Maxim dergisi tarafından ‘Dünyanın En İyi DJ’i’ seçilen ve İngiltere’nin en başarılı top modellerinden olan Sassy Pandez, bu gece Blackk’teki özel bir etkinlikte performans sergileyecek. Bugüne dek Malezya’dan İbiza’ya, Almanya’dan Portekiz’e dünyanın en önemli VIP kulüplerinde müzik yapan Sassy Pandez, ilk defa Türkiye’ye geliyor.

Altan Bebek’te

Bebek’teki Babe Bar’ın müşterileri bu gece Aslı Altan’ın müzikleriyle eğlenecek. DJ kabinine geçip en sevdiği parçaları çalacak olan Altan’ın marjinal çevresi de bu gece Şeniz Bengier’in sahibi olduğu Babe Bar’da buluşacak.

Yılmaz çifti ‘yılın girişimcisi’ seçildi

Ernst & Young ve Milliyet tarafından CNN TÜRK ve Schwab Vakfı işbirliği ile Türkiye’de bu yıl altıncısı düzenlenen “Ernst & Young Yılın Girişimcisi” yarışmasının ödül töreni, geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı’nda düzenlendi. Gülden-Yılmaz Yılmaz çifti, 1988 yılında kurdukları Koton markası ile “Yılın Girişimcisi” seçildi. Şu anda Türkiye ve dünyada 195 mağaza ve satış noktasına sahip olan markanın yönetim kurulu başkanı Yılmaz Yılmaz ile başkan yardımcısı Gülden Yılmaz, mayıs ayında Monte Carlo’da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecekler.

MFÖ İzmir’de

Haberin Devamı

Türk pop müziğinin sevilen gruplarından Mazhar-Fuat-Özkan, bu akşam İzmir’de konser verecek. Binboa Votka, Carlsberg, PowerTürk FM ve Rbmaradio.com’un sponsorluğunda, Bornova’daki Ooze Venue’de sahneye çıkacak olan MFÖ, aynı zamanda yeni yıldaki ilk konserini de vermiş olacak. Konsere giriş ücretinin kişi başı 25 TL olduğunu ve Ooze Venue’de 30 Ocak’ta Mor ve Ötesi, 6 Şubat’ta Yaşar, 13 Şubat’ta Dolapdere Big Gang, 20 Şubat’ta Teoman, 27 Şubat’ta ise Cem Adrian’ın sahne alacağını belirteyim.

Moda gurularından ders alma fırsatı

London College of Fashion, Domus Academy, Institut Française de la Mode gibi moda eğitimi alanında dünyanın en köklü kurumları ile olan uluslararası bağlarını, ülkemizin en saygın eğitim kurumlarından Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte destekleyen İstanbul Moda Akademisi (İMA), yeni döneme sürekli profesyonel gelişim programları ile şubat ayında başlayacak. Moda dünyası hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, ihtiyaç duydukları her türlü konuyu şubat ayının başından itibaren İMA’nın kısa süreli temel eğitim programlarıyla öğrenebilecekler. Katılımcılara moda alanında güçlü bir mesleki bakışın yanında yenilikçi ve yaratıcı gelişim imkânları sağlamayı amaçlayan ve 2009’un ilk yarı eğitim programı takvimini yayınlayan İMA, London College of Fashion eğitmenlerince verilecek bir ya da iki günlük workshop’lar ile de modaya dünya perspektifinden bakan profesyoneller yetiştirmeyi hedefliyor.

Yazarın Tüm Yazıları