Alkışlar Drogba için

Güncelleme Tarihi:

Alkışlar Drogba için
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 19:38

Chelsea'nin Leicester City'yi 2-0 yendiği maçın son 10 dakikasında oyuna giren efsane futbolcu, Stamford Bridge'deki onbinlerce futbolsever tarafından ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig'in 2. hafta maçında lider Chelsea, Leicester City'yi 2-0 yenerek zirvedeki yerini averajla korudu.

Toplam 289 milyon Euro'luk kadro değeriyle dünyanın en pahalı takımları arasında yer alan Chelsea, toplam 26.5 milyon Euro'luk kadroya sahip rakibi karşısında oldukça zorlandı.

İlk yarıda rakip savunmayı aşamayan Chelsea'yi galibiyete taşıyan goller ikinci yarıda geldi. 63. dakikada yeni transfer Diego Costa ile perdeyi açan Maviler, 77'de Eden Hazard ile skoru 2-0 yapan golü buldu.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Chelsea'ye dönen Didier Drogba, karşılaşmanın 80. dakikasında Diego Costa'nın yerine oyuna dahil oldu. Fildişi Sahilli futbolcu, Stamford Bridge çimlerine ayak bastığı andan itibaren onbinlerce Chelsea taraftarınca ayakta alkışlandı.

Bu sonucun ardından Premier Lig'de Chelsea 2. haftada da kayıp yaşamadı ve puanını 6'ya çıkardı. Konuk Leicester City ise 1 puanda kaldı.

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında lider Chelsea, Everton deplasmanına konuk olacak. Leicester City ise zorlu mücadelede Arsenal'ı ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!