Alkışlar Dilara’ya

Dünya şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol şube Sorumlusu Dilara Endican önderliginde, engelliler için “Sözün Bittigi Yer” adlı özel bir proje hazırlandı.

Haberin Devamı

Geliri Türkiye Engelliler Spor Egitim ve Yardım Vakfı’na (TESYEV) bırakılacak bu proje kapsamında yedi ünlü yönetmen, yedi kısa film çekti. Çagan Irmak, Cem Yılmaz, Ömer Vargı, Ömer Faruk Sorak, Gül Oguz, Ümit Ünal ve Umur Turagay’ın imzalarını taşıyan bu kısa filmlerde, Ali Koç, Hülya Avşar, Yetkin Dikinciler, Meltem Cumbul, Cansu Dere, Fatih Terim, Adnan Polat, Hüseyin Beşok, Serdar Bilgili, Sadri şener, Özgü Namal, Kıvanç Tatlıtug ve Hümeyra gibi birçok ünlü isim de engellilerle birlikte kamera karşısına geçti. Cem Yılmaz ile sevgilisi Cansu Dere ve Meltem Cumbul ile sevgilisi Kıvanç Tatlıtug da bu projede ilk kez birlikte çalıştı.

“Sözün Bittigi Yer” projesi kapsamında çekilen 7 kısa filmin galası ise önceki akşam Akatlar, Mustafa Kemal Merkezi’nde yapıldı.

GALADA ÜNLÜ İSİMLER

Ev sahipligini Dilara Endican, Adnan Polat ve Yavuz Kocaömer’in yaptıgı davete; Serdar Bilgili, Fulya-Fatih Terim, Rose Kar-Ali Agaoglu, Adil Benardete, Semra Özal, Alegra Levi, Acun Ilıcalı, Arda Turan, Erkut Soyak, Asuman-Hüsnü Güreli, Ayşe Beyazıt, Begüm-Özcan Mahmutoglu, Berna Gürel, Bilgün Dereli, Ceylan Çapa, Demet Akbag-Zafer Çika, Eda Taşpınar-Nurettin Hasman, şebnem Işık-Emre Ergani, Feryal-Kemal Gülman, şükran Güzeliş, Müge-Ercan Canmutlu, Mehmet Ali Erbil, Yasemin Aloglu, Yonca Evcimik ve Galatasaraylı futbolcular katıldı.

Haberin Devamı

Kafe butik oldu

Ertekin Dinçay, Ortaköy’de bulunan kafesine bir de butik bölümü ekletti. Fransız tarzı kafelerden esinlendigini belirten Dinçay’ı açılış gecesinde, Rahmi Koç ve şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de dahil oldugu dostları yalnız bırakmadı. “Fransa’da bütün kafelerin bir kısmı butiktir. Biz de bundan esinlendik, çogu ürün de Fransa’dan getirildi” diye konuşan Ertekin Bey, açılış gecesini her zamanki gibi bir ziyafete dönüştürdü. Katılımcılar için döner kestiren, börek ve köfte servisi yaptıran Dinçay, Rahmi Koç’un diyet mönüsü için ise zeytinyaglı mevsim salatası ile balık hazırlattı.

Tekneyi indirdi

Gül Dürüst, geçtigimiz hafta Mar-maris’teydi. Marmaris Yat Limanı’nda demirli bulunan yatının yaklaşan sezon için bakımını yaptırdı. Dürüst, önümüzdeki ay Göcek’e demir alacagını ve dostlarını agırlayacagını belirtti. ışlerini bitirip önceki gün ıstanbul’a dönen Gül Hanım, torunlarıyla da hasret giderdi.

Haberin Devamı

Ögrencilere destek

Egitim ve Kültür Araştırma Vakfı (EKAV), sosyal sorumluluk kapsamında TEVıTÖL (Türk Egitim Vakfı ınanç Türkeş Özel Lisesi) ile ortaklaşa liderlik konulu karma bir resim sergisi düzenledi. Önceki gece Süzer Sanat Merkezi, Ekavart Gallery’de gerçekleştirilen sergide, TEVıTÖL Lisesi’nin ögrencilerinin yaptıgı liderlik konulu resimler vardı. Ayşegül Dinçkök ve EKAV’ın sahibi ınci Aksoy da bu sergide TEVıTÖL Lisesi’nin ögrencileri ile bir araya geldiler. Aksoy, resimlerin satışından elde edilecek gelirin TEVıTÖL ögrencilerinin çabalarını desteklemek amacıyla kullanılacagını belirtti.

İstanbul’dan kaçamayanlar için

Village Park Country Resort, işleri dolayısıyla ıstanbul’dan kaçamayanlar için Ishaklıköyü-Polonezköy’de Riva deresi kenarındaki MATSU Spa tesislerinde inanılmaz bir Spa keyfi sunuyor. Tesisin kurucusu Serdar Saruhan, konuklarının huzur içinde dinlenebilecegi bir ortam yarattıklarını belirtiyor. Uzakdogu mimari anlayışıyla stilize edilmiş 7 ahşap villanın dinginleştirici bir uyum sergiledigi tesisin zen bahçesi için bitkiler özel olarak seçilmiş ve yerleştirilmiş.

Yazarın Tüm Yazıları