Alışveriş rehberi

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş rehberi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 00:00

Eğlenmek isteyene Neşeli Günler

Haliç’teki Flatofis Çarşı’da, ocak sonuna kadar, panayırı andıran Neşeli Günler etkinliği var. Çocuklar için tiyatro gösterileri, bilim şenliği, karaoke, pandomim, dans gösterileri, yüz boyama, sosis balon etkinlikleri; büyükler için konserler düzenlenecek. Çarşamba-pazar arası 5 gün boyunca devam edecek aktivitelere katılım ücretsiz.

Mangala nedir biliyor musunuz

City’s Nişantaşı, Türklerin 4 bin yıllık zekâ ve strateji oyunu mangala’nın tanıtım ve oyun günlerine ev sahipliği yapıyor. Mangala, Osmanlı’nın son dönemlerinde tavla ve satranç kadar yaygındı. Tanıtımlara bugün, yarın ve pazartesi saat 13.00’te katılabilirsiniz. Dünyanın pek çok yerinde farklı adlarla oynanmaya devam eden mangala 7’den 70’e her yaşta rahatlıkla oynanabiliyor.

Küçük çiftçiler buluşuyor

Çocuğunuzu toprakla buluşturmak, ona belli başlı bitkileri tanıtmak istiyorsanız bugün Etiler Akmerkez’de olun. B’Meal işbirliği ile hazırlanan Küçük Çiftçiler etkinliğinde, uygulamalı olarak evde buğday çimi yetiştirmeyi öğretecekler. 9 yaş ve üzeri çocuklar katılabilir. Etkinlik anne babalara da açık. Rezervasyon için www.akmerkez.com.tr veya www.bmeal.com. Aynı gün Joker Bebeğim ve Biz Yılbaşı Partisi de var.

Uzman elinden sıcak kurabiye

Yemek uzmanı Elif Korkmazel, İstinyepark Alışveriş Merkezi’nde yeni yıla özel kurabiyeler yapacak. 25-26-27 Aralık tarihlerinde, 15.00-17.00 arasında, isteyenler Korkmazel’in elinden zencefilli, çikolatalı, meyveli, sütlü-yulaflı kurabiyeleri sıcak sıcak tadabilecek. Hayalindeki kurabiyenin tarifini verenler, Korkmazel bu tarifi beğenirse Likya World Antalya’da 5 yıldızlı bir tatil kazanacak. Cook, Tupperware, Sırma, Kenwood, Sinangil ve Lykiaworld Antalya sponsorluğunda gerçekleşecek aktivitede tüm sponsorlar katılımcılara hediyeler dağıtacak.

En anlamlı yeni yıl hediyesi

Kozyatağı’nda bulunan Palladium Alışveriş Merkezi ve LÖSEV, bu yılbaşını anlamlı bir proje ile kutlamaya hazırlanıyor. İsteyen Palladium ziyaretçileri LÖSEV’in Lösemili Çocuklar Köyü’ne ulaştırılmak üzere yeni yıl hediyesi bağışlayabilecek. Hediyeler, Palladium’un dev küresi içine 17 Aralık’ta kurulacak çam ağacının altında toplanacak.

Alışveriş yapan yeni yıl hediyesi kazanıyor

Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi’nden 31 Aralık’a kadar 150 liralık alışveriş yapan herkes, yılbaşı ağacı üzerindeki hediye paketlerinden birini seçma hakkına sahip olacak. Ağaçta kol saatleri, hediye çekleri, hediyelik eşyalar, takılar, parfümler, makyaj setleri var.

İstanbul’un en yeni AVM’si

İstanbul’un en yeni alışveriş merkezi, iki gün önce Pendik’te açıldı. Pendorya Alışveriş Merkezi, bu hafta sonu birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Bugün, açılış partisi var. Cem Ceminay sunumuyla “Hediye Çarkı”na katılabilirsiniz. Etkinlikte yüzlerce hediye dağıtılacak.

Stilinizi danışın

Bugün saat 11:00’de, Forum İstanbul Earth Cafe’de Özlem Çakır’la Alışveriş ve Stil Danışmanlığı’na davetlisiniz! Özlem Çakır danışmanlığında kendi stilinizi yaratmanın ve gardrobunuzu oluşturmanın ipuçları için bu keyifli sohbeti kaçırmayın! Ama önce (212) 4431350 no’lu telefondan randevu alın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!