Alışveriş merkezlerinde neler oluyor

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezlerinde neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 00:00

İSTANBUL

Hande Yener sahnede


CarrefourSA Bahçelievler Alışveriş Merkezi’nde yarın saat 18.00’de Hande Yener konseri var. Alışveriş merkezi, düzenlediği yeni yıl kampanyası ile ödüller de dağıtıyor. 31 Ocak’a kadar mağaza ve restoranlardan alışveriş yapan beş kişi, toplam 30 bin lira değerinde alışveriş çeki kazanacak.

Eli boş göndermiyorlar

Yenisahra’daki Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, yılbaşında yapacağı çekilişke müşterilerinden birine 2010 model bir araba hediye edecek. Ayrıca Little Band’in özel yılbaşı müzikleri CD’si, şemsiye, mug, kırmızı iç çamaşırları, takvim, çerçeve gibi sürpriz armağanlar dağıtacak. Çocuklar için çeşitli eğlenceler de yeni yıl etkinliklerinin arasında.

Mutluluk Hareketi Ekibi

İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde “Yeni Yıl Mutluluk Hareketi” uygulaması var. 36 kişilik “Mutluluk Hareketi Ekibi”, 31 Aralık’a kadar İstinyePark’taki herkesi yeni yıla mutlu uğurlayacak. Ekip yapacakları sürprizlerle misafirlerin mutlu anlarını fotoğraflayacak. AFM sinema biletleri, kahveler, küçük biblolar, eğlenceli marakaslar, renkli balonlar, çeşitli şekerler, süslü kar küreleri, şirin oyuncaklardan oluşan 12 bin hediye dağıtacak.

Basın fotoğrafları sergisi Bayrampaşa’da

Bayrampaşa’daki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde Dünya Basın Fotoğrafları Yarışması’nın bu yılki kazananlarından oluşan Dünya Basın Fotoğrafları 2009 sergisi var. 12 Ocak 2010’a kadar gezilebilir.

Blues eşliğinde pazar alışverişi

Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi’nde 3 Ocak tarihine kadar hediyelik eşyaların satışa sunulduğu Happy Bazaar pazar alanı var. Alışverişe Noel Baba ve canlı blues müzik eşlik ediyor.

Grup Nazar konseri

Outlet Center İzmit’te; hava şartları uygun olduğu takdirde, 30 - 31 Aralık’ta Noel Baba - Noel Anne karakterleri ile çocuklara yönelik animasyon gösterileri, hediye dağıtımı ve Grup Nazar konseri var.

BURSA

Çarkışans’ı çeviren hediye kazanıyor


Bursa Korupark Alışveriş Merkezi’nden minimum 75 liralık alışveriş yapanlar faturalarını götürdükleri takdirde çarkışans’ı döndürerek hediye kazanma şansı yakalıyor. 30 Aralık’a kadar sürecek kampanya kapsamında yüz binlerce liralık hediye çekleri, yeme içme kuponları, sinema biletleri ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Canlı müziğin yapıldığı alışveriş merkezinde çocuklar için Star Park Lunapark ve Smart Play alanları var. Ayrıca Dolphinpark Yunus Eğlence Merkezi ailece zaman geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Korupark, Toys Anaokulu ve UNICEF’le ortaklaşa geliştirdiği proje kapsamında da toplanan hediyeleri yeni yıl öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak.

KAYSERİ

110 liraya Mercedes kazanın


Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nde yüzde 50’ye varan kış indirimi devam ediyor. Ayrıca 15 Mart 2010’a kadar AVM’deki mağazalardan aynı gün içerisinde 110 lira ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Mercedes otomobil kazanma şansı elde edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!