Alışveriş merkezlerinde ne var ne yok

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezlerinde ne var ne yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 00:00

Yıldız haritanızı yorumlatın

Astrolojiye ilgi duyanlar İstanbul’daki City’s Nişantaşı’na gidebilirler. Kasım ayı boyunca her pazar 13.00-16.00 arasında, astrolog Filiz Özkol, ziyaretçilerin özel horoskopuna göre yıldız haritalarını yorumluyor. Meraklılarına aşk, iş, sağlık ve aile yaşantısı ile ilgili bilgiler veriyor.

Araba çekilişine katılabilirsiniz

Bakırköy’deki Carousel Alışveriş Merkezi’nin 1 Eylül’de başlayan “Alışveriş Yap, Arabayı Kap” kampanyası devam ediyor. Ziyaretçiler yaptıkları her 100 liralık ve üzeri alışverişlerinde Chery marka otomobil kazanma şansına sahip oluyor.

Güzelliğinizi keşfedin

Anadolu Yakası Kozyatağı’nda bulunan Palladium Alışveriş Merkezi’nde, 12-22 Kasım tarihleri arasında tüm kadınlar için, Yves Rocher, Palladium Eczanesi, Soap Story, Flormar, Sephora mağazalarında “Güzellik ve Bakım Günleri” var. Etkinlik kapsamında, ziyaretçilere kış sezonuna yönelik yeni trendler ve bakım önerileri anlatılacak, cilt analizleri ve makyaj şovları yapılacak.

Kerem Görsev Trio’yla caz keyfi

Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi’nin aktivite alanında, Caz Havası Vol. 3 etkinliği kapsamında yarın 12.00-14.00 saatleri arasında Kerem Görsev Trio özel bir performans sergileyecek. Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev 8 bestesi de kendine ait olan son albümü Diversion’dan parçalar çalacak. Görsev’e kontrbasta Kağan Yıldız, davulda ise Ferit Odman eşlik edecek.

Ücretsiz çocuk oyunu

İkitelli’de bulunan Deposite Outlet Alışveriş Merkezi’nde, her hafta sonu çocuklar için eğitirken eğlendiren çocuk oyunları sahneleniyor. Ücretsiz Deposite Çocuk Tiyatrosu her cumartesi günü saat 15.00’te perdelerini açıyor.

Tekzen Tekirdağ’da açılıyor

Yapı market zinciri Tekzen, 35’inci mağazasını bugün Tekirdağ Tekira Alışveriş Merkezi’nde saat 10.00’da yapılacak açılış töreniyle hizmete sokuyor. Açılışta çocuklar için palyaço, balon gösterileri ve yüz boyama etkinliği olacak. Yetişkinler ise sürpriz hediyeler kazanabilir. Gönüllülerin destek vereceği Tema standından isteyenler Tema hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

Çocuk kulübünde eğlence var

Bakırköy’deki Capacity Alışveriş Merkezi’nin en alt katında yer alan Capacity Kids Club’ta her hafta sonu çocuklar için eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenleniyor. Kids Club’ta bu hafta sonu çocuklara oluklu kartondan çiçek sepeti yapımı ve figür balon yapımı öğretilecek. Ayrıca yüz boyama aktivitesi de gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!