Alışveriş festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 11:05

Alışveriş festivali başlıyor

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve kent ekonomisinin canlandırılmasının amaçlandığı Antalya Alışveriş Festivali 7 Temmuz'da başlıyor. 77 gün sürecek festivalde, alışveriş yapan vatandaşlara çekilişle otomobil başta olmak üzere birçok hediye dağıtılacak.

Antalya'da ticaretin geliştirilmesi için ATSO'nun geçen yıl ilkini düzenlediği Antalya Alışveriş Festivali, bu yıl da kentin trafik plakasından esinlenerek yine 7 Temmuz'da başlayacak. Festivalle ilgili bilgi veren ATSO Başkanı Davut Çetin, yine aynı konseptle 77 gün sürecek festival kapsamında 7 otomobil dağıtılacağını söyledi. Organizasyonun bu yıl da Antalya Tanıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirileceğini kaydeden Çetin, "Oda olarak Tanıtım A.Ş'ye en büyük desteği sağlıyoruz, bütün kurum ve kuruluşlardan da destek bekliyoruz. Alışveriş Festivali'nde sektör ayrımı yapmadık, AVM-çarşı ayrımı yapmadık, ATSO üyesi veya değil ayrımı yapmadık. Antalya'nın festivalidir, herkes katkı yapmalıdır" dedi.

Bütün üye ve esnafa seslenen ATSO Başkanı Çetin, “Antalya'da ticaret yapmak, sadece hak değil, aynı zamanda sorumluluktur. Bir caddenin canlanması oradaki işyerlerinin, esnafın da katkısıyla olur. İşadamlarımız, esnafımız sokağın, caddenin, sektörün, Antalya'nın iyiliğini düşünmeli ve gereğini yapmalıdır" dedi.

Festivalde kent genelinde esnaftan kredi kartıyla 25 TL ve üzeri yapılan her alışverişte otomatik olarak bir çekiliş hakkı kazanılacak. Katılımcılar 7 otomobilin yanı sıra bisiklet, klima, televizyon, tablet, gibi çok sayıda hediye kazanma şansı elde edecek. Alışverişlerde alkol, sigara, petrol ürünleri ve kamu ödeme ile borçları çekilişe tabi olmayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!