Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2013 00:00

Haberin Devamı

Cep telefonundan fotoğraf çıktısı

LG Electronics, mobil yazıcı ürünü Pocket Photo’yu tasarladı. Android ve iOS telefonlara ücretsiz indirilebilen uygulama ile Pocket Photo’ya bağlanarak fotoğraf çıktısı alabiliyorsunuz. Ayrıca fotoğraflarınızı online olarak anında paylaşabilir ve fotoğrafınızın renklerini ayarlayabilirsiniz. (www.lg.com.tr)

Seyahatlerde kolaylık sağlayan kablosuz epilatör

Remington, kadınlara büyük kolaylık sağlayacak kablosuz epilatörünü piyasaya sundu. Hızlı şarj edilebilme özelliğine sahip cihazın 40 dakikaya kadar kullanım ömrü var. Epilatörle 4 haftaya kadar süren sonuç elde etmek mümkün. Ürün, temizleme fırçası ve kozmetik çantasıyla birlikte 299 TL.

Spor ve klasik ayakkabılar

Dalish Exculusive’in 2013 koleksiyonunda açık burunlu topuklu ayakkabılar bulunuyor. İnce topuklu, yılan derisi görünümlü, platform ve mantar tabanlı modellerde kırmızı, pembe, beyaz, krem, tarçın ve siyah gibi renkler kullanıldı. Farklı model seçeneklerinin de bulunduğu koleksiyon Nişantaşı’ndaki Dalish Exclusive Shoes Mağazası’nda.

Haberin Devamı

Zımba ve deri kaplamalı gözlükler

Cebe güneş gözlükleri ile güneşin zararlı ışınlarından kurtulabilirsiniz. Klasik, sportif, sıra dışı ve trend modellerde zımba ve deri kaplama detaylı kemik malzemeler göze çarpıyor. Gözlüklere Adventure Republic ve Adrenalin mağazalarından ulaşabilirsiniz. (www.adventurerepublic.com)

Rengârenk uçuş uçuş elbiseler

DKNY Jeans yaza özel uçuş uçuş elbiseler tasarladı. Çiçek motiflerinin kullanıldığı elbiselerde mavi, pembe ve kırmızı renkler öne çıkıyor. Hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz elbiselere mağazalardan yüzde 50’ye varan indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz. (www.dkny.com)

Streç kotlarla rahat hareket edin

Jean markası Loft’un yeni sezon ürünlerinde yaz renkleri öne çıkıyor. Yeşil, pembe, açık pembe, turuncu ve sarı olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunan pantolonlar streç özelliğiyle rahatça hareket etmeyi sağlıyor. Fiyatı 59.90 TL.

Göz çevresindeki kırışıklıklara son

Dermalogica’nın yeni ürünü ‘Total Eye Care SPF15’ göz çevresindeki mor halkaların görünmesini engelliyor. Şişliklerin ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olan ürün, cildi güneş ışınlarından da koruyor. Gündüz kullanılması tavsiye edilen bakım ürünü 187 TL. (www.dermalogica.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!