GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Adrenalin tutkunlarına

Next aksiyon kameraları, adrenalin tutkunlarına hitap ediyor. Her ortamda kolaylıkla kullanılabiliyor, saniyede 120 kareye kadar görüntü yakalayabiliyor. Geniş açı ve yüksek çekim kalitesi özellikleri var. Çekim sonrası görüntüleri, internet ortamından sağlanabilen birçok ücretsiz yazılım sayesinde herhangi bir bilgisayara aktarılarak, efektlerle keyifli video ve fotoğraflar haline getirilebiliyor. Fiyatı 699 TL’den başlıyor. (www.next.com.tr)

Kış modası

Mudo’da, deri elbiseler, ipek bluzlar, sıcak tutan örgü kazaklar, payetli mini etekler, 60’lı yıllara atıfta bulunan kabanla ceketler, trendy çanta, ayakkabılar, ekose gömlekler, atkı, bere, eldiven gibi mevsime uygun birçok ürün bulabilirsiniz. Üstelik şimdi Mudo Collection, Mudo FTS64, Mudo Kids ve Mudo Accessoires koleksiyonlarında yüzde 50’den başlayan indirim fırsatı var. (www.mudo.com.tr)

Soğuk keyfinizi kaçırmasın

Lee Cooper’ın yeni kış koleksiyonunda jean pantolonlar, denim gömlekler, trikolar, atkı, bere alternatifleri öne çıkıyor. Tüm sonbahar ve kış ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim var. (www.leecooper-turkey.com)

Ter kokusunu 48 saat önlüyor

Dove Men+Care, kişisel bakımına önem veren erkeklere hitap ediyor. Ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlayan 9 çeşit deodoran, içeriğindeki nemlendirici krem etkisiyle özellikle tıraştan dolayı tahriş olan koltuk altlarına bakım yapıyor. Sprey, roll-on ve stick seçenekleri var.

599 Euro’ya 3 gece St. Petersburg

Ets Tur, 20 Nisan’da 3 gece St. Petersburg turu düzenliyor. Nevski Caddesi, Isaac Katedrali, Amirallik Binası, Sanatçılar Meydanı, Aurora Gemisi, Neva Nehri, ayrıca isteyenler için Hermitage Müzesi, Çar Kasabası, Peter ve Paul Kalesi gezilecek yerler arasında. Fiyatı 599 Euro’dan başlıyor. (www.etstur.com

Katili bulan ödülü alır

ABD’nin Seattle kentine kuş uçuşu 48 kilometre uzaklıktaki Whidbey Adası bu hafta sonunda amatör dedektiflerin akınına uğrayacak. Langley kentinde cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak ‘Hafta Sonu Gizemi’ pazar saat 16.30’a kadar sürecek. 1984’ten bu yana düzenlenen festivalde düzenleme komitesi bir cinayet öyküsü yazıyor, daha sonra gönüllüler bu öykünün kahramanlarına dönüşüyor. 10 dolar ödeyip yarışmaya katılanlar, bu kahramanlarla konuşup katili tespit etmeye çalışıyor. İki gün boyunca polisiye meraklılarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
(www.langleymystery.com)  Â

Bali-Singapur’u keşfedin

Pronto Tur, 13 Mart’ta 8 günlük Bali-Singapur turu düzenliyor. İsteyenler Kintamani ve Batur Gölü, Lembongan Adası, Royal Tapınağı, Maymun Ormanları, Tanah Lot ve Sentosa Adası’na düzenlenecek ekstra gezilere katılabilecek. Fiyatı 1399 Euro. (www.prontotour.com)

23 Nisan’da Roma

Setur, 20 Nisan’da 3 gecelik Roma turu düzenliyor. Piazza Della Republica, Via Nazionale, Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Colosseum, İspanyol Merdivenleri, Vatikan, isteyenler için Castelli Romani Outlet Center, Napoli&Pompei gezilecek yerler arasında. Fiyatı 937 Euro’dan başlıyor. (www.setur.com.tr)

False