"Alınması gereken 12 puan var"

Güncelleme Tarihi:

Alınması gereken 12 puan var
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2012 20:50

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, “Ligin bitmesine 4 hafta ve alınması gereken 12 puan var” dedi.

Şahin, Metin Türker Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takımının ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladığını ve kendi sahasında hiç yenilmediğini söyledi.

Daha hiçbir şeyin bitmediğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:
“Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra özellikle ligin ikinci yarısında önlemlerimizi alarak kurtuluş harbi verdiğimizi, bir sırat köprüsünden geçtiğimizi söyledik. Bunu şu ana kadar iyi götürdük. Geldiğimiz nokta bizi sevindiriyor ancak daha bitmedi. Ligin bitmesine 4 hafta ve alınması gereken 12 puan var. Belli bir süreçten geçiyoruz. Geçmişte bu kulüp başarılar ve şampiyonlukların yanında sıkıntılı dönemler de yaşadı. Tabiri caizse sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Allah o kötü günleri bu camiaya bir daha yaşatmasın.

Kulübümüzün 40-50 milyon lira civarında borç yükü altında olduğu yönde dedikodular çıktı. Bir defa öyle bir rakam yok. Bu kulüpte geçmişten gelen borç da yok. Bu kulübün mali sekreterliğini de yaptım. Belli meblağlar harcanmıştır ve harcadığımız her kuruş ana sponsorumuzun bilgisi dahilinde olmuştur.”

Şahin, sorumluklarını bilen, mali altyapısı sağlam bir kulüp olarak Türkiye'de tanındıklarını ifade ederek, ikinci yarı yaptıkları transferlerin bütçeye artı 4-5 milyon lira yük getirdiğini, ancak bunun kaçınılmaz olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!