Alice Ricciardi Quartet

Güncelleme Tarihi:

Alice Ricciardi Quartet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 15:56

İstanbul Jazz Center
21.01.2012
21:30

Haberin Devamı

“The Art of Song” projesi ile İstanbul’a ilk defa gelecek olan İtalya’nın en önemli caz vokalistlerinden Alice Ricciardi ile piyanist Pietro Lussu Quartet, 19-20-21 Ocak tarihlerinde Carmen McRae ve Ella’nın nezih swinglerini aratmayacak sıcaklıkta bir ses ile Gershwin, Porter, Hart ve Strayhorn gibi bestecilerin şarkılarından oluşan Amerikan Songbook repertuarlarını seslendirecekler.

Milan doğumlu Alice Ricciardi 2005 yılında Montreux Caz Festivali'nde Blue Note Record sanatçıları arasında en iyi 2. caz vokalisti seçildi.

1998 yılında Roberta Gambarini ile de birlikte çalışan Ricciardi, çok önemli uluslararası sanatçılar ile sahne aldı. Bu sanatçılar arasında Fabrizio Bosso, Flavio Boltro, Rosario Giuliani, Nicola Conte, Pietro Lussu, Dario Deidda, Enrico Intra, Franco Cerri, James Cammack, Joseph Lepore, Luca Santaniello, Clovis Nicolas, Marco Panascia, Anthony Pinciotti, Will Terrill, Neal Miner, Jos è James, Magnus Lindgren, Jesper Lundgaard, Morten Lund’u sayılabilir.

1971 Roma doğumlu Pietro Lussu kariyerinde Pietro Tonolo, Tom Kirkpatrick, Roberto Gatti, Maurizio Giammarco, Mirabassi Gabriel, Marco Tamburini, Matthew Garrison, Paul Fresu, Cameron Brown gibi birçok müziyenle çalışmış olan eğitmen bir sanatçıdır.

Haberin Devamı

NE KADAR: 45.00 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!