Aliağa'da balıkçılar yarıştı - YENİDEN

Güncelleme Tarihi:

Aliağada balıkçılar yarıştı - YENİDEN
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 12:25

Aliağa'da balıkçılar yarıştı - YENİDEN

Haberin Devamı

YENİDEN

Sayın yazıişleri müdürlerine,

"Aliağa'da balıkçılar yarıştı" başlıklı haberimizde, sehven, yarışmada Mustafa Bora'nın birinci olduğu yazılmıştır. Yarışmada birinci olan Melih Kurtuluş olduğu için haberi yeniden yayınlıyoruz.

Aliağa'da balıkçılar yarıştı

İZMİR'in Aliağa ilçesinde amatör balık avcılığını geliştirmek ve sürdürülebilir balık avcılığını özendirmek için Spin (at-çek) Balık Avı Yarışması düzenlendi.

Aliağa Belediyesi, oltayla balık avlamayı sevenler için Ağa Park'ta ödüllü balık avı yarışması düzenledi. Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 650 kişinin müracaat ettiği yarışmada kurallar gereği 185 kişi yer alabildi. MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ilkini gerçekleştirdikleri bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini belirterek "Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinize rastgele diyorum" dedi. Yarışmada en çok balık tutarak dereceye girenlere plaket ve çeşitli ödüller verildi. 5 kilodan fazla tutulan balıklar tekrar denize bırakıldı. Yarışmada birinci olan Melih Kurtuluş'a plaket ve olta takımı hediye edildi.

Bülent PINARBAŞI / ALİAĞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!