Aliağa Belediyesi Hazır Yemek Alım İhalesine Çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Aliağa Belediyesi Hazır Yemek Alım İhalesine Çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 10:09

Aliağa Belediyesi Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü, Kadın Konuk Evi için hazır yemek ihalesine çıkacağını bildirdi.
Aliağa ilçesindeki Kadın Konuk Evi’ne 365 gün boyunca sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç öğün yemek verilmesini kapsayan ihale, Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce 28 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 10:00’da Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yapılacak olan ihalenin işe başlama tarihi 1 Ocak 2016, işin bitiş tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak belirlendi. Müdürlük, gerekli detaylara EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşılabileceği belirtti.
Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterlerde ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanının Aliağa Belediyesi internet adresinden görülebileceği, isteyenlerin 50 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de dokümanı satın alınabileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!