Ali Sami Yen kalbimizde yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Ali Sami Yen kalbimizde yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 00:00

G.Saray Başkan Adnan Polat, 11 Ocak’ta veda edecekleri stat için, “Onu sonsuza kadar kalbimizde yaşatacağız” dedi.

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, 11 Ocak’ta Beypazarı Şekerspor ile yapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla veda edilecek olan Ali Sami Yen Stadı için duygu yüklü bir yazı kaleme aldı. G.Saray Dergisi’nin ocak sayısında yer alan “Ali sami Yen Stadı” özel ekinde yer alan yazısında Polat, “Onu sonsuza kadar kalbimizde yaşatacağız” dedi. G.Saray Kulübü Başkanı, yazısında şu ifadeleri kullandı:

“1964 yılından bu yana Ali Sami Yen Stadı, onbinlerce G.Saraylı gibi benim de ikinci evim oldu. Oraya ilk gidişimi dün gibi hatırlıyorum. Stadımızın açılış maçıydı.

Artık rüyalarımızda

Daha 11 yaşındaydım. Bilet bulamamıştım. İçeri girmeye kararlıydım. Demir parmaklıkları geçmeye çalışırken güvenlik görevlisine yakalanmamı, buna rağmen daracık merdivenleri ikişer üçer zıplayarak yeni açık tribüne çıkışımı, o keskin çim kokunusu... Şimdi Ali Sami Yen’i kalbimize gömüyoruz ve yeni evimize taşınıyoruz. Ali Sami Yen Stadımıza veda ederken, onu kalbimizde sonsuza kadar yaşatacağız. Eşsiz yerine gönderiyoruz. Ali Sami Yen Stadı, anılarımıza, rüyalarımıza...”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!