Ali Korkut'tan hediye kitap

Güncelleme Tarihi:

Ali Korkuttan hediye kitap
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 12:15

Ali Korkut'tan hediye kitap

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu ve 50'nci yıl Ortadokulu öğrencilerine kitap hediye etti. 
    Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda düzenlenen oyun ve fiziki etkinlikler gösterisine katıldı. Öğrencilerin geleneksel oyunlar ve fiziki etkinliklerini izleyen Korkut, öğrencilere içerisinde hikaye kitabı, kalem bulunan çanta hediye etti. Maraşel Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Muharrem Şahin, çocukları teknoloji esaretinden kurtarabilen, çocukların sokak oyunlarıyla arkadaş ortamında olmasını sağlamak için bu uygulamaların yararlı olduğunu ifade etti. Çocukların duygusal, fiziksel ve sosyal gelişimine katkıda bulunan etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Ali Korkut, "Çocukların televizyon, cep telefonu ve bilgisayar, tablet esaretinden kurtulabilmesi için bu tür aktiviteler önemli. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Ali Korkut, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulundan sonra 50. Yıl Ortaokulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye etti. Korkut, ağaç yaşken eğilir sözünden hareketle öğrencilerin kitap okumasını sağlamak için kitap hediye etmeye devam edeceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!