Ali Koç'tan Altınordu'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ali Koçtan Altınorduya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 13:12

TÜRK futbolunda gerçekleştirdiği altyapı organizasyonu ile pek çok kulübe örnek olan Altınordu, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 6 saat süren ziyarette öncelikle Torbalı Tesisleri'ni gezen Ali Koç, daha sonra Selçuk Efes Tesisleri ve A takımın Kuşadası'ndaki yeni kamp merkezini gördü. Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan bilgi alan, U17 ve U19 takımı oyuncularıyla sohbet edip gençlere hayallerini soran Koç, "Hepsi çakı gibi çocuklar. Çok güzel bir gençlik yetiştiriyorsunuz. Altınordu'yu tebrik ediyorum" dedi. Torbalı Tesisleri'ndeki sahaların çim kalitesinden etkilenen Ali Koç ve diğer konuklar, kulübün yapılanması, özkaynak modeli ve bütçe çalışmaları konusunda bol bol not aldı.
"Burada yapılanlar sadece Türkiye'ye değil, Avrupa'ya da örnek olmalı" diyen Ali Koç, "Umarım ihtiyacımız olan Türk gençleri burada yetişir ve yalnızca Altınordu'ya değil Türk futboluna da katkı sağlar. Yabancı futbolcu transfer etmeyen Altınordu'nun sadece Türk futbolcularıyla Süper Lig'de ve Avrupa'da mücadele etme hedefinin gerçekleşmemesi için bir neden yok. İnşallah dostluğumuz gelişir ve Başkan Özkan ile Türk sporuna katkıda bulunuruz" dedi.
Başkan Özkan, günün anısına Ali Koç'a seramik Altınordu topu ve kendisi için özel yaptırılan karakalem portresini hediye etti. Ali Koç ise Başkan Özkan'a Çanakkale Savaşları'na olan ilgisi nedeniyle 1915 Nolu "Asr-ı Fener" isimli Fenerbahçe tarihinin anlatıldığı özel bir yapıt verdi.

Haberin Devamı

Ali Koçtan Altınorduya ziyaret



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!