Ali İsmail Korkmaz'ın doğum gününde anılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ali İsmail Korkmazın doğum gününde anılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 15:36

Ali İsmail Korkmaz'ın doğum gününde anılıyor

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - GEZİ Parkı protestoları sırasında Eskişehir'de katıldığı gösteride dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz doğum gününde düzenlenen etkinliklerle anıldı.
Ali İsmail Korkmaz'ın ailesinin kurduğu Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) tarafından her yıl Ali İsmail'in doğum günü olan 18 Mart'ta düzenlenen anma, bu yıl ilk kez Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde gerçekleştirildi. Bugün başlayan etkinliklerde Samandağ Belediyesi Deniz Hızır Alanı, Defne Gençlik Merkezi ve Ekici'de bulunan Ali İsmail'in evinin önünde atölye çalışmaları ve söyleşiler gerçekleştirildi.
ALİKEV İletişim ve Kaynak Geliştirme Direktörü Hazal Yaşacan, etkinlikte gelenekselleşen Ali İsmail Korkmaz Ödülü'nün verileceğini söyledi. Yaşacan, "Ali İsmail Korkmaz Ödülü, bu yıl özgürlük teması ve illüstrasyon dalında yapılan yarışmaya katılan sanatçılar arasından sahibini bulacak"dedi.
Hazal Yaşacan, yarın da devem edecek etkinlik kapsamında çeşitli söyleşi ve atölye çalışmalarının gerçekleştirileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!