Ali Güneş sezon sonuna kadar kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Ali Güneş sezon sonuna kadar kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2007 15:54

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı kadrosuna alınmayan Ali Güneş, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan hareket etmeden önce Sivasspor maçı kadrosu açıklandığında Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, uzun süredir forma şansı bulamayan Ali Güneş’i de kadroya alacağını açıklamıştı. Ancak bu oyuncu Sivas’a götürülmedi… Bunun nedeni ise Ali Güneş’in kendisini iyi hissetmemesi ve Fransız hocaya Sivas’a gitmek istemediğini bildirerek, kadrodan affını istemesi olarak öğrenildi.

LİG TV'den Tunç Elibol'un haberine göre Ali Güneş, Tigana’nın daha önce "Kendisini iyi hissetmeyen, yorgun olan varsa, problem değil onu kadrodan çıkartırım" demesine güvendiğini ifade ediyor… Kendisini iyi hissetmediği için de bu talebi iletiyor… Tigana bu istek üzerine Ali Güneş’e "Tamam. Problem değil. Gelme" diyor.. Ve Ali Güneş Sivas maçı kadrosundan çıkartılıyor…

Haberin Devamı

Ancak Bu sabah saat 11.00’de Menajer Ali Gültiken, Ali Güneş’i arıyor ve "Tigana senin kalan 4 maçta PAF takımla antrenmana çıkmanı istiyor. Kadro dışısın. Bilgin olsun" diyor.

Gültiken’in sözleri üzerine siyah-beyazlı oyuncu da, "Tamam. Hocamın kararına saygı gösterim. Ama PAF takımla antrenmana çıkıp çıkmayacağıma pazartesi günü yöneticilerle görüştükten sonra ben karar vereceğim" açıklamasını yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!