Ali Ece: 'Terim'in istifa etmesi fark etmez'

Güncelleme Tarihi:

Ali Ece: Terimin istifa etmesi fark etmez
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 19:07

Hürriyet Spor yazarı Ali Ece, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye ile Kosova arasında oynanacak maç öncesi çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor yazarı Ali Ece, Tükiye-Kosova maçı öncesi soruları yanıtladı.

İşte Ece'nın açıklamaları:

Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan'ın affedilme nedeni ne olabilir?

Ben öncelikle neden geri alındıklarından çok daha önce neden alınmadıklarını merak ediyorum. Fatih hoca "Milletten özür dilemeleri gerek" demişti. Ben bir özür duymadım. Zaten özür değil de ne olduğunu anlatmalarını tercih ederim. Bu konuyla ilgili yüzlerce sokak röportajı yaptım, halk da önce özür ve neden alındılarından çok, neden alınmadıklarını öğrenmek istiyor bu da en doğal hakları.

Fatih Terim’in maç sonu, sonuç ne olursa olsun istifa edeceği konuşuluyor… Bununla ilgili düşünceleriniz nedir? Ya da böyle bir durum bekliyor musunuz?

Bana hiç fark etmez. Fatih hoca bırakırsa yerine adı geçen hocaların tümünün kulüpleriyle sözleşmeleri ve iddiaları devam ediyor. Yani yeni bir kaos kapıda. Ayrıca Fatih Terim'in de adı Riekerink yerine Galatasaray için adı geçiyor. Yani film başa sarıyor: Fatih hocaya Galatasaray ya da Türkiye Milli Takımının başında ya da sürekli ikisi arasında! Kaostan beslendikçe hiç bitmeyecek bir kaosun içinde Türk futbolu yerinde sayıyor.

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın Kosova karşısındaki şansı nedir?

Kosova'yı yenemeyeceksek bir süre milli takımda para almadan oynayacak yarı profesyonelleri oynatalım. Ben bu gençleştirme operasyonuna da inanmıyorum. U21, U20'lerde ne kadar başarılıyız ki onlarda başarılı olan İzlanda tipi bir gençleştirme yapabilelim?

Kosova maçı, geleceğimizi belirleyecek bir maç mı?

Grupta geleceğimizi belirleyecek maçlar izlanda ve Hırvatistan ile oynayacağımız maçlar tabii ki. Kalan tüm maçları ise mutlak kazanmamız gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!