Ali Babacan yaralıları ziyaret etti: Türk ekonomisinin temelleri güçlü

Güncelleme Tarihi:

Ali Babacan yaralıları ziyaret etti: Türk ekonomisinin temelleri güçlü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 10:28

Ali Babacan yaralıları ziyaret etti: Türk ekonomisinin temelleri güçlü

Haberin Devamı

Hasan POLAT / KAZAN(Ankara), (DHA) - AK Parti hükümetlerinin ekonomiden sorumlu eski bakanlarından Ankara Milletvekili Ali Babacan gündemi değerlendirirken, "Türk ekonomisinin temelleri güçlü. Türkiye'nin kriz yönetme tecrübesi var. Yeter ki bundan sonraki süreç doğru yönetilsin, ekonomik kurallar işlesin. Bütün bu dalgalanmaların geçici olacağını düşünüyorum" dedi.
Ankara Milletvekili Ali Babacan, Darbe girişimi sırasında yaralanan vatandaşları, tedavi gördükleri Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Ali Babacan'a Kazan Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe de eşlik etti. Yaralılarla tek tek ilgilenen Babacan, doktorlardan hastaların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
'TÜRKİYE PEK ÇOK BADİRE ATLATMIŞ BİR ÜLKE'
Kazan Belediyesi önünde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlara destek veren Ali Babacan, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Türkiye ekonomisinin temelleri güçlü ve Türkiye hem içerden, hem dışarıdan pek çok dönemde zorluklarla karşı karşıya kalmış bir ülke. Pek çok badire atlatmış bir ülke. Türkiye'nin kriz yönetme tecrübesi var. Bu darbe teşebbüsünün başarısız olması ve halkın iradesinin nihayetinde galip gelmesi, Türkiye'nin demokrasisine ve Türkiye'nin geleceğine güven unsuru olmalıdır. Yeter ki bundan sonraki süreç doğru yönetilsin, ekonomik kurallar işlesin. Bütün bu dalgalanmaların geçici olacağını düşünüyorum."
FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!