Ali Arslan yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

Ali Arslan yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 15:44

Ali Arslan yeniden başkan

Haberin Devamı

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)-Türk Eğitim Sen Iğdır Şubesi'nde 6'ncı Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede Ali Arslan yeniden başkanlığa seçildi.
    Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kongreye, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Taddef Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Haber-Sen Iğdır Şube Başkanı Cafer Alakaş,Türk Sağlık Sen İl temsilcisi Çetin Tanık  ile sendika üyeleri katıldı. 
    Kongrede konuşan Ali Arslan “Biz geçmişten geliyoruz köklerimiz mazide. O köklerden Kamu-Sen logosundaki çınar gibi ülkenin dört bir yanını sardık. Size sendikacılık anlatmayacağım. Başardıklarımızı anlatmayacağım. Çünkü başardığımız her şeyi siz başardınız. Anlatabileceğim her şeyde siz varsınız.Bir takım gruplar, çeteler, mafyaların, ihanet şebekelerinin eğitimi ele geçirerek ülkeyi ele geçirmeye çalıştıklarını biliyoruz. Ama bunlar Yüce Türk milletinden cevaplarını aldılar. Millet tankların önüne atlayarak ‘bu ülkeyi kimseye vermeyiz dedi’. Eğitim çok önemli. Eğer bir toplumu yüceltmek istiyorsanız, toplumu ileri götürmek istiyorsanız önce eğitimi düzelteceksiniz. Anasınıfından Üniversiteye kadar nitelikli insan yetiştirirsek bu ülke öyle düzelir" dedi.
    Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Ali Arslan yeniden Türk Eğitim Sen Başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu'nada Ercan Bilen, Yılmaz Şahin, Ahmet Kaçar, Batuhan Kumtepe,Gündüz Yaşar ve Fatih Koç seçildi.
    Emekli olan Türk Eğitim Sen üyesi öğretmen Kenan Şafak'a plaket verildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!