Alex'e twitter yasağı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son dönemde sarı lacivertlilerin oynadığı futbolu, sistemi eleştiren kaptan Alex de Souza ile özel bir görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam, oldukça zor bir dönemden geçtiklerini hatırlatarak Brezilyalı yıldıza, “Takım arkadaşların ve oyun sistemimizle ilgili yaptığın eleştiriler, oldukça zor bir dönemden geçen takıma ve camiaya zarar veriyor” dedi.

Görüşlerine saygı duyuyorum ama...

“Senin görüşlerine her zaman saygı duyacağım ama şunu unutma ki, takımdaki kararları ben veririm” diyerek Kaptan Alex’e ultimatom veren teknik direktör Aykut Kocaman’a, sambacı, “Sadece takımı değil, yazdığım tweet’lerde kendimi de eleştiriyorum. Ayrıca takımla ilgili kararları sizin verdiğinizi de biliyorum” yanıtını verdi. Brezilyalı kaptanın bu cevabı üzerine teknik direktör Aykut Kocaman, Alex’in twitter’dan maçla ilgili yorum yapmasını yasakladı. Süper Lig’de kalan 8 haftada yıldız futbolcu, takım arkadaşları ve kulüp hakkında karşılaşma sonları haricinde asla konuşmayacak.

Haberin Devamı

Resmi site veya FBTV kullanılacak

Kocaman ve yöneticiler, açıklamaların resmi site veya F.Bahçe Televizyonu’ndan yapılmasının daha doğru olacağını söyledi. Bundan sonra açıklama yapmak isteyen futbolcular, bu iki yayın organından birini kullanacak.

Alex’in bazı tweet’leri

Taraftar: F.Bahçe neden kontratağa çıkamıyor. Çalışmıyorsunuz?
Alex: Ben teknik direktör değilim.
Taraftar: 14 Şubat’ta neden gitmiyorsun Silivri’ye?
Alex: İstemiyorum.
Taraftar: F.Bahçe’yi bırakmayı düşündün mü?
Alex: Olabilir.
Taraftar: 70’lerde, 80’lerdeki Brezilya gibi oynamanızı galibiyete tercih ederim. Alex: Ben de.

Yazarın Tüm Yazıları