Alex ve Anelka

FENERBAHÇE emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Hayır.. Sandığınız gibi sadece 4-0'lık skordan söz etmiyorum.

Şampiyonluk koşusunu, futbolcuların verdiği mücadelede de, takım atağa kalkarken sergiledikleri performansta da hissediyorsunuz. -Her ne kadar sağ kanat aksasa da- Futbolcuların bu isteği ve mücadele hırsı tüm camiayı tatmin ediyor.

Evet, Fenerbahçe'nin gerçekten çok kaliteli oyuncuları var. Ama o oyuncuların içinde biri var ki, hem oynuyor, hem oynatıyor. Alex de Souza'dan söz ediyorum elbette. Brezilyalı oyuncu tam anlamıyla bir maestro.

Kadıköy'de sadece 4 gol ve Alex yoktu. Dünya futbolunun büyük yıldızı Anelka da bu maçta sahaya adım attı. Anelka, Kadiköy'deki ilk mücadelesinde Fenerbahçelilerin coşkusunu bir kat daha artırdı. Ve kendisine yönelik eleştirilere de -tabii eğer hala kaldıysa- gerekli cevabı da verdi.

Alex ve Anelka sanki yıllarca birlikte oynuyorlarmış gibi futbol zekalarını konuşturdular.

Kısacası, F.Bahçe müthiş oynuyor. Hepsi birbirinden farklı özellikler taşıyan futbol ustaları, halı dokur gibi, bir şarkının notalarını hep birlikte yazıyorlar. Onlar, yeşil sahaların saygı duyulması, şapka çıkarılması gereken sanatçıları..

Nobre kurtuldu sıra Tuncay’da

SON haftalarda gol vuruşları sürekli direklere takılan Nobre, İstanbulspor maçında bu maçta şansızlığının üstesinden geldi. Darısı Tuncay'ın başına. O da müthiş mücadelesini gollerle süsleyebilirse, hem takıma katkısı daha da artacak, hem de kendine olan güvenini tazeleyecek.

Saha içindekiyanıt

ANELKA sorun olur.. Anelka uyumsuz.. Anelka, transferi takım uyumunu bozar.. Bu sözleri hatırlıyor musunuz? Acaba diyorum, Anelka'nın Alex ile, Nobre ile uyumunu ve diğer takım arkadaşlarıyla birlikte saha içinde sergilediği tavrı görenler birazcık utanmışlar mıdır.

Tribünler dolmalı

FENERBAHÇE Stadı'nın kapasitesi diğer statların iki katı. 30 bin seyirci maça koşsa, tribünler boş gibi duruyor. Dünkü maçta da yer yer boşluklar göze çarptı. Ve taraftar, "İşte hep böyle olmalı" dedirtecek kadar olgun bir tavır sergiledi. Ama bu yetmez. O tribünler dolmalı. Bu Fenerbahçe'yi daha da ateşleyecektir.

MAÇIN 3 ADAMI:

1- Alex

2- Anelka

3- Luciano
Yazarın Tüm Yazıları