Alex: Hedef çifte kupa

Güncelleme Tarihi:

Alex: Hedef çifte kupa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 12:42

Tatilini ailesiyle birlikte Brezilya'da geçiren Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, 2006 yılı için en büyük beklentilerinin Fenerbahçe'nin Türkiye'de iki kupayı da alması ve Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda forma giymek olduğunu söyledi.

Alex, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi “www.fenerbahce.org”a yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Ligi şampiyonluğu ve Fortis Türkiye Kupası için iki kulvarda mücadele ettiklerini hatırlatarak, “Bu iki kupanın bizim için ve taraftarımız için önemi çok büyük. Türkiye Kupası'nı bu yıl uzun bir aradan sonra Fenerbahçe camiasına kazandırmak istiyoruz. Öte yandan, bu sezon üçüncü kez üst üste şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Bunlar önemli hedefler ve bizler gerek takım, teknik kadro gerekse taraftarlarımızla bu isteklerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin kendisini çok üzdüğünü anlatan Alex de Souza, “Takımımıza çok güveniyordum. Avrupa'ya erken veda etmemiz, bu iki kupayı kazanmamız için bir başka önemli etken olacaktır. Şampiyon olmalıyız ki gelecek yıl yine Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilelim” diye konuştu.

Alex, bu yıl Almanya'da düzenlenecek Dünya Kupası ile ilgili olarak da şunları söyledi:  “Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı formasını giymek benim için çok önemli. Zaten hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun bir futbolcu, sporcu için kendi ülkesini böyle bir organizasyonda temsil etmek büyük bir onurdur, ancak burada bana düşen görev Fenerbahçe'de tüm performansımı ortaya koymak ve bu sayede milli takıma gitme olasılığımı artırmak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!