Alex, Brezilya’nın hayallerini söndürdü

Güncelleme Tarihi:

Alex, Brezilya’nın hayallerini söndürdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2011 00:00

Sambacı’nın 2 yıl daha F.Bahçe’de kalacağını açıklaması, kendisine talip olan Palmeiras ve Corinthians’ta şok etkisi yarattı.

ALEX De Souza’nın Fenerbahçe ile sözleşmesini 2 yıl daha uzatması, ülkesi Brezilya’da büyük yankı yarattı. Brezilya’nın önemli spor sitelerinden ‘globoesporte’, yıldız futbolcuya Palmeiras ve Corinthians’ın da talip olmasına gönderme yapıp, “Alex, Fenerbahçe’yle sözleşme imzalayarak Brezilya kulüplerinin hayallerini söndürdü” başlığını attı.

33 yaşındaki futbolcu da siteye yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’de mutluyum, ailem de burada çok mutlu. Hedeflerim var ve kulübüm bu hedeflerimi gerçekleştirmek için bana her türlü imkanı sunuyor. Buradan ayrılıp Brezilya’ya dönmek veya başka bir ülkeye gitmek için hiçbir neden yoktu” dedi.

Amacım şampiyonluk

‘Globoesporte’ Alex’in Türkiye liginin en skorer ve en çok asist yapan futbolcusu olduğunu da belirtirken, Brezilyalı futbolcu konuyla ilgili olarak, “Bu hoşuma gidiyor ancak asıl amacım bu değil. Ben şampiyonluğu kazanmak istiyorum” yorumunu yaptı.

Rekora göz dikti

Fenerbahçe’de 7. sezonunu geçiren atan Alex, 2 yıllık yeni sözleşme süresini tamamlarsa, sarı lacivertli formayı en uzun süre giyen yabancı futbolcu olan Nijeryalı Uche’nin 9 sezonluk rekoruna ortak olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!