Alex birlikte oynadığım en iyi futbolcuydu

Güncelleme Tarihi:

Alex birlikte oynadığım en iyi futbolcuydu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:41

Brezilya basınına konuşan Cristian Baroni’den vatandaşına büyük övgü geldi.

Haberin Devamı

F.bahçeli Cristian Baroni, Alex de Souza’nın kariyeri boyunca oynadığı en iyi futbolcu olduğunu söyledi. Globoesporte’ye verdiği ropörtajda eski kaptanına övgü yağdıran sambacı, “Ona çok büyük bir saygım var. Alex birlikte oynadığım en iyi futbolculardan biri. Türkiye’ye geldiğimde o burada bir efsaneydi. Sahaya adımını attığındaki atmosfer hayranlık vericiydi. Onunla beraber 3 sene oynama ayrıcalığını yaşadım. Ayrılmasına çok üzüldüm, hepimiz çok şaşırdık. Takım Alex’in ayrılışından çok etkilendi. Kaptanımızdı ve sahada bize güven veriyordu. Topa tek dokunuşuyla maçı çevirebiliyordu” dedi.

‘Türk vatandaşı olurum’

F.Bahçe’deki geleceği hakkında da konuşan Cristian, “Türkiye ile artık duygusal bağım var. Eğer kulübüme yardımcı olacaksa Türk vatandaşı olmak harika olur. Başkanla bu konuyu görüşmüştük ama sonra devamı gelmedi. Tatilden döndüğüm zaman tekrar görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Saçlarımı şampiyon olunca keseceğim

CRISTIAN, saçlarını Başkan Aziz Yıldırım’ın cezaevine girmesi ile uzatmaya karar verdiğini söyledi ve “Şampiyon olana kadar kestirmeme kararı aldım. Zaten sonrasında da herkes beni böyle tanıdı ve oğlum da çok sevdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!