Aldatan ışık!

NE kadar iyimser bakarsak bakalım, şu gerçeği kabul etmemiz gerekir:

"Boğanın kırmızıyı görünce öfkelenmesi gibi, soykırım iddiacısı Ermeniler de Türk adını duyunca çıldırıyor, kendi çıkarlarını bile unutuyor! Bu gürültüde ılımlı Ermenilerin sesi duyulmuyor."

Onların çıkarı, Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak, Türkiye-Ermenistan sınırının açılmasını sağlamak, içinde bulundukları fukaralıktan kurtulmaktır.

Ermenistan’ı kışkırtan, Ermeni diasporasıdır.

Diaspora, bazı egemen güçlerin emrindedir. Bu oyunda Ermenilerin ve ülkemizdeki özürcülerin piyon olarak rolü vardır, fakat bunun farkında değillerdir.

Biz istediğimiz kadar belge yığalım, ağzımızla kuş tutalım, 1915 yılındaki olayların bir soykırım olmadığını onlara asla anlatamayız!

Anlamak istemeyene bir şey anlatmak mümkün değildir!

* * *

Ermenistan ile 16 yılı aşkın bir süredir hiçbir diplomatik ilişkimiz yok. Neden?

1) Ermenistan, Türkiye ile olan bugünkü sınırını tanımıyor ve toprak talep etme hakkını elinde tutuyor.

2) Ermenistan, soykırım iddiaları ile tüm dünyayı bize karşı tahrik ediyor.

3) Ermenistan, Dağlık Karabağ ile Azerbaycan topraklarının yüzde 20’sini hálá işgal altında tutuyor.

20 yıl önce Sovyet Rusya’nın desteğiyle Karabağ’ı işgal eden Ermeni ordusu, orada insanlık dışı katliamlar yapmış, binlerce Azeri’yi vahşice öldürmüştü.

26 Şubat 1992 günü Hocalı’da yapılan korkunç katliamının baş sorumlusu, sonradan Ermenistan Devlet Başkanı olan terörist Robert Koçaryan’dı.

Dünya, işkence edilip öldürülen Azeri Türklerini hiç konuşmuyor!

Amerika ve Avrupa Birliği, maalesef Ermenilerden yana tavır koyuyor. 2009 yılı içinde Amerikan kongresinde "Ermeni Soykırımı Tasarısı" görüşülüp kabul edilebilir.

Yeni Başkan Obama, seçim kampanyası sırasında seçmenlerine bunu açıkça vaat etmişti. Obama’yı melek gibi görenler, onun gerçekte sanıldığı gibi melek olmadığını kısa zamanda anlayacaklar. Obama da diğer ABD başkanları gibi Amerika’nın çıkarları ne ise onu yapacaktır. Bu doğaldır, aksi halde yaşama şansı yoktur! Kennedy’yi yaşattılar mı?

* * *

Avrupa Birliği’ne girme umuduyla Türkiye’nin milli haklarını tamamen yok farz eden ve Türkiye’yi oyalamaya yönelik bir çabanın arkasına milletçe takıldık.

Aldatan bir ışık!

Pervaneler de aldatan ışığa takılırlar ama ışığa koştukları zaman çatır çatır yanarlar.

İşte, Türkiye pervane, Avrupa Birliği ışık!

Avrupa Birliği’nin Türkiye’yi birlik içine almayı düşünmediğini bizzat AB yetkilileri söylüyor. Coğrafi konumumuz nedeniyle bizi tamamen dışlayamadıkları için oyalama taktiğiyle zaman kazanarak Türkiye’yi de Yugoslavya gibi parçalamak istiyorlar. Bu amaçla Ermeni ve Kürt kartları kullanılıyor.

* * *

Amerika’da "California Courier" adlı yayının sahibi ve başyazarı Sasunyan, Ermeni internet gazetesinde çıkan yazısında, yıllardır Ermenilerin nihai hedeflerinin tanınmak, tazminat ve toprak talep etmek olduğunu belirterek "Türkiye’deki dostlarımız (sözde aydınları kastediyor) özür dileme kampanyası açarak bize destek oluyor. Türkiye geri dönemeyeceği bir noktaya geldi. Artık, tanınma ötesindeki aşamalara geçmek zamanıdır" diyor. Türkiye’yi karalayan sözde aydınlar bununla iftihar edebilir(!)
Yazarın Tüm Yazıları