Aldatan Erkeği Anlamanın 10 Yolu

Güncelleme Tarihi:

Aldatan Erkeği Anlamanın 10 Yolu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 14:36

Eşinizin veya sevgilinizin sizi aldattığından mı şüpheleniyorsunuz? Eğer partneriniz aşağıdakileri yapıyorsa bunu açığa çıkarmanın yollarını aramak için kolları sıvamanız gerekecek.

Haberin Devamı

   KAÇAMAK BAKIŞLAR

Erkeğin size arada kaçamak bakışlar attığını fark ediyorsanız eğer ya sizden bir şey gizliyordur ya da size bir şey söyleyecektir. Onun kaçamak bakışlarını yakalamak her zaman sizi aldattığı anlamına gelmez, belki sadece kızacağınız bir şey yapmıştır ve bunu öğrenip kızmanızdan çekiniyor olabilir.  Ancak bu kaçamak bakışların arkasında mutlaka söylenecek bir şeyler vardır.

  TELEFONSUZ YAPAMIYOR

Teknoloji geliştikçe her uygulama da cep telefonlarına sığmaya başladı. Sosyal medya siteleri sayesinde hiç tanımadığınız insanlarla tanışabiliyor ve iletişim kurabiliyoruz. Yani artık sadece cep telefonu mesajlarına bakmak da yetmiyor. Partneriniz gittiği her yere telefonunu götürüyorsa eğer bir sıkıntı var demektir. Hele bir de üzerinde telefonuna kilit koyduysa şüphelenmeniz gereken durumları es geçmemenizi öneririz.

 DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VERİYOR

Haberin Devamı

Herkesin dış görünüşüne önem vermesi gerekir tabii. Ancak bir anda dış görünüşüne çok önem veren bir erkek arkadaşınız varsa bu işte kesin başka şeyler vardır. Üzerine fazladan parfüm sıkıyorsa hatta bakım maskeleri bile yapmaya başladıysa biraz dedektiflik yapmakta fayda var.

 GEÇ YANITLAR

Eskiden sürekli mesajlaşıp konuştuğunuz erkek arkadaşınız artık mesajlarınıza çok geç cevap veriyor, telefonlarınızı geç mi açıyor? Sizce de ilgisinin birden böyle azalması garip değil mi?

 VÜCUT DİLİ

Yalan söyleyen birinin vücudu o farkında olmadan belli sinyaller verir. Onu sıkıştırdığınızı düşündüğünüz zamanlarda ya da şüpheli bir soru sorduğunuzda burnunu kaşıyor ve gözünüzün içine bakamıyorsa eğer ortada gerçekten şüpheli bir durum var demektir.

  YENİ HUYLAR

Mesela çarşaf değiştirmek. Eskiden çoraplarını bile fırlatıp atan adam şimdi size yardım etmek için çarşafları size sormadan değiştiriyor öyle mi? Sizce de fazla garip değil mi?

   FAZLA İLGİ

Son zamanlarda hiç beklenmedik sürprizlerle karşılaşmaya mı başladınız? Doğum gününüzü bile hatırlamayan sevgiliniz sizi sürekli şaşırtmak için uğraşıyor ve aşırı ilgileniyor mu? Çünkü suçluluk duyuyor, bizden söylemesi.

Haberin Devamı

 BASİT KONULARDAN BÜYÜK KAVGALAR

Sizin yanınızdayken nedensiz yere gergin davranıyor, en ufak konudan bile tartışma çıkarıyor. Ya iş hayatında bu ara gerçekten stres altında ya da size yakalanacağı düşüncesiyle sürekli gergin.

GARİP DAVRANIŞLAR

Olduğundan farklı biri gibi davranıp hem garip davranıyor hem de size kendinizi garip hissetmenize mi sebep oluyor? Var bunda bir bit yeniği

SÜPER YALANCI

En tehlikelisi, hiçbir işaret olmayabilir. Sadece sezgileriniz ile bu sonuca varabilirsiniz. Ancak emin olmadan sevgilinizi yargılamayın. Mutlaka bir açık verecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!