Alcatel'den tablet büyüklüğünde telefon!

Güncelleme Tarihi:

Alcatelden tablet büyüklüğünde telefon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 08:29

Alcatel POP 4 Türkiye'de satışa sunuldu. Peki 6 inç'lik dev ekranıyla dikkat çeken telefonun özellikleri nasıl? Fiyatı ne oldu?

Haberin Devamı

Alcatel’in telefonla tablet deneyimini buluşturan yeni phablet’i POP 4 6”, tasarımı ve teknolojileriyle dikkat çekiyor. Sekiz çekirdekli yüksek hızlı işlemci ile donatılan POP 4 6” phablet 2.5D kıvrımlı cam ve full HD IPS ekranı multimedya deneyimini sunuyor. 13 megapiksel çift tonlu flaşlı kamerasıyla görüntüler yakalayan phablet, parmak izi tanıma teknolojisiyle kullanıcıların kişisel verilerini güvence altına alıyor. 

Alcatel POP 4 6”’nın 2.5D kıvrımlı camla donatılmış geniş FHD ekranı, video, film ve her türden görsel içeriğin rahatça tüketilmesine olanak tanıyor. 3500 mAh bataryalı phablet, 16GB + 2GB dahili bellek ile donatılmış bulunuyor. POP 4 6” ayrıca, 32 GB’ye kadar Micro SD kart desteği sağlıyor.

Alcatelden tablet büyüklüğünde telefon

Alcatel’in yeni phableti POP 4 6” ile ilgili açıklamada bulunan Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam “Alcatel olarak Türkiye pazarına girdiğimiz andan beri yenilikçi teknolojileri erişilebilir fiyattan kullanıcılarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. POP 4 6” ile tasarımı ve performansı bir arada sunuyoruz.”

Alcatel POP 4, 1399 TL önerilen satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!