Albay Sercan Portekiz yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Albay Sercan Portekiz yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 13:27

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Portekiz’e askeri ataşe olarak atandı. Albay Sercan, Lizbon’daki Türk büyükelçiliğinde çalışacak.
Yaklaşık iki yıldır Balıkesir’de görev yapan Albay Sercan, Vali Yılmaz Arslan başta çalışma arkadaşlarına ve kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerine veda ziyaretinde bulundu. Son ziyaretini Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ne yapan Albay Sercan, “Önemli bir güç olan basının Jandarma Teşkilatı’nın her zaman yanında olmasından mutluyum. Valimizle, emniyet müdürümüzle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşları ile basınla uyum içinde çalıştık. Ciddi birliktelik sağladık. Halkın huzurunu güvenliğini sağladık, adaletin Her yönüyle, tüm güzellikleriyle başarılı bir jandarma komutanlığı yaptığımı düşünüyorum” dedi.
PORTEKİZ’DE BİR BALIKESİRLİ VAR
“Portekiz’de bir Balıkesirli var” diyerek sözlerini sürdüren Albay Sercan, “Manisalı olarak geldik, Balıkesirli olarak gidiyoruz. İnşallah diyaloglarımız bundan sonra da devam eder. Yine görüşürüz” dedi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Albay Sercan’ın Portekiz’de hem ülkemizi hem jandarma teşkilatını en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurguladı.
YENİ KOMUTAN GELİYOR
Öte yandan Balıkesir il Jandarma Komutanlığı’na Kurmay Albay Salih Göldal’ın atandığı öğrenildi. Son olarak Batman’da görev yapan Göldal’ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!