Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Alaşehir Belediyesi Hizmet Yağmuruna Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:57

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN MESAİSİNİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ AYIRDIĞI MAHALLE ZİYARETLERİNE, ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR. BAŞKAN KARAÇOBAN KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEMELERİNİN YAPILDIĞI MAHALLELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesaisinin büyük bir bölümünü ayırdığı mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Karaçoban kilitli parke taşı döşeme işleminin gerçekleştirildiği mahallelerde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi arasında yapılan protokolle ortak üretimi gerçekleştirilen kilitli parkelerin döşenme işlemine başlandığı mahallelerde çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a Fen İşleri Müdürü Emin Dikici de eşlik etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın mahalle ziyaretleri esnasında bizzat yerinde tespit ettiği ve döşenmesine karar verilen kilitli parke taşlarının 23 mahallede 76 bin metrekare olarak döşeneceği bildirildi. Çalışmaların ilk olarak Kasaplı Mahallesinden başladığı ve Tepeköy Mahallesi ile devam ettiği öğrenilirken çalışmaların program dahilinde 23 mahallede gerçekleştirileceği ve çalışmaların sonunda 76 bin metrekare kilitli parke taşının döşenmesinin tamamlanacağı açıklandı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin en büyük sorunlarından biri olan yol problemini gidermek için belediye olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “Kilitli parke taş üretimimiz şantiyemizde devam ediyor. Tespit edilen yerler ve program çerçevesinde diğer mahallelerimizde de sevkıyatlarımız devam edip kilitli parke kaplama işlemleri devam edecektir.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!