Alanya'ya Danimarka'dan charter müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Alanyaya Danimarkadan charter müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 14:14

 Alanya'ya Danimarka'dan charter müjdesi

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na 2017 sezonu için Danimarka'nın 3 ayrı şehrinden direkt uçak seferleri konulduğunu söyledi.

İlçeyi tatil için en çok tercih eden ülkelerden biri olan Danimarka'nın Billund, Kastrup ve Aalborg şehirlerinden düzenleyeceği charter uçuşlarının henüz takviminin oluşturulacağını belirten Mehmet Dahaoğlu, "Sunweb şirketi tarafından 3 şehirden Alanya'ya direkt uçuş gerçekleştirilecek. Bu çok sevindirici bir haber. Yaşadığımız olumsuzluklar içinde böyle güzel bir haberin gelmesi Alanya turizmcilerini oldukça sevindirdi. Umarım bu tip haberler ülkemizin geneline yayılır ve turizm eski günlerine geri döner" dedi.

Alanya'da Danimarkalılara yoğun bir mülk satışı olduğunu da anlatan Dahaoğlu, bu gelişmenin sadece turizmcileri değil, Alanya'dan mülk satın alan 4 bin 200 civarındaki Danimarkalıyı, esnafı, emlak ve inşaat sektörünüde yakından ilgilendirdiğini kaydetti



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!