Alanya'ya ağız ve diş merkezi

Güncelleme Tarihi:

Alanyaya ağız ve diş merkezi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 12:04

Alanya'ya ağız ve diş merkezi

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde kurulan Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı Türkler Semt Polikliniği hizmete başladı.

Türkler Semt Polikliniği, 4 diş hekimi ve 5 yardımcı personel ile hastalara ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı. Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ali Kurşun, semt polikliniğinin Konaklı, Payallar, Türkler, Güzelbağ, Avsallar, İncekum, Okurcalar mahallerinin yanı sıra Gündoğmuş İlçesi ve mahallelerindeki hastalara da hizmet verdiğini söyledi.

Diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği, kanal tedavisi, sabit ve hareketli protezler ile fissür ve yerel flor uygulamasının yapıldığı semt polikliniğindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmak isteyen hasta ve hasta yakınlarına çağrıda bulunan Ali Kurşun, Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Alo 182 çağrı merkezi veya www.mhrs.gov.tr adreslerinden randevu alabileceğini kaydetti. Başhekim Kurşun, hastaların bu sayede hiç sıra beklemeden tedavi hizmeti alabileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!