Alanyaspor öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 18:11

Alanyaspor öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - AYTEMİZ Alanyasporlu futbolcular 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
Aytemiz Alanyaspor Kulübü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı 'Alanyaspor'um Okulumda Projesi'nin 10'uncu durağı Abdurrahman Alaattinoğlu Anadolu Lisesi oldu. Aytemiz Alanyasporlu futbolcular Haydar Yılmaz, Emre Nefiz ve Fabrice N'Sakala öğrencilerle bir araya geldi. Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya Adliyesi 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor Kulübü ve Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Aytemiz Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Nimet Alaattinoğlu Ortaokulu öğrencilerinin de katıldığı etkinlik okul müdürü Semai Gökhan Görgülü'nün konuşmasıyla başladı. Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz, projenin amacı hakkında bilgi verdi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından turuncu yeşilli futbolcular kürsüye çıktı. Kaleci Haydar Yılmaz takım arkadaşları adına öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Okul Müdürü Görgülü, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Çolak, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu ve Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz'a birer plaket verdi.
Etkinlik sonunda turuncu yeşilli futbolcular öğrencilere imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!