Alanya'da Zafer Bayramı kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Alanyada Zafer Bayramı kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 12:53

Alanya'da Zafer Bayramı kutlandı

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü törenle kutlandı.

Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları Alanya'da saat 11.00'de Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene, Gazipaşa Kaymakamı ve Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Mehmet Durdu Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKILDI

Atatürk Anıtı'na Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Tören Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın mesajının okunması, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Yavuz Erek'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!