Alanya nihayet 2-0

Güncelleme Tarihi:

Alanya nihayet 2-0
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Anamur'u Fatih ve Kürşat'ın golleri ile 2-0 yenen turuncu yeşilliler, 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 24'e çıkardı.

ALANYASPOR, sahasındaki maçta Yeni Anamurspor'u 2-0 yenerek 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 24'e çıkardı. Evsahibi ekibe 3 puan getiren golleri 2. dakikada Fatih, 87. dakikada Kürşat kaydetti. 2. dakikada sağdan Anamur ceza sahası içine ortalanan topu Fatih sert bir vuruşla Anamurspor ağlarına gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.87. dakikada Cüneyt'in pası ile ceza sahasına giren Kürşat, ileri çıkan kaleci Burhan'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla maçın skorunu ilan etti: 2-0.

STAT: Milli Egemenlik

HAKEMLER: Mukaddem Gülpınar (**), dağhan Işık (**), Mehmet Tumba (**)

ALANYASPOR: Yusuf (***)- Mustafa Çalışkan (**), Tolga (**), Erhan (***), Hasan (**), Sinan (*)(Dk.53 Sami **), Cüneyt (**), Mustafa Emrecik (**), Deniz (***)(Dk. 62 Fatih Özer **), Fatih (***), Bülent (*)(Dk.83 Kürşat **)

YENİ ANAMUR: Burhan (*)- Turgut (**), Osman (*), Yunus (*), Fatih (**), Metin (**), İsmail (**), Gökhan (*)(Dk. 88 Muhammed), Mehmet (*), Yusuf (**)(Dk. 63 Abdulmenal *), Yılmaz (***)(Dk.71 Yurdaer *)

GOLLER: Dk.2 Fatih, Dk.87 Kürşat (Alanya)

SARI KARTLAR: Mustafa Emrecik (Alanya), Osman, Fatih (Anamur)

Sadi NERGİZDAL/DHA

KAVGAÇIKTI

Maçtan sonra iki takımın futbolcuları arasındaki küfürleşme tekme-tokatlı kavgaya dönüştü. Polis, futbolcuların kavgasını ve tribündeki her iki takım taraftarlarının kavgasını güçlükle önledi. Anamurlu futbolcular, polis ekibi eşliğinde kent dışına çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!