Alanya festivale hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Alanya festivale hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 17:16

Alanya festivale hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA,(DHA) - ALANYA Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, 28-30 Mayıs tarihlerinde düzenleyecek.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenecek 16'ncı Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, 28 Mayıs'da başlayacak. Çeşitli organizasyonlarla dünyanın her yerinden katılım beklenen festivalde, birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıkacak. Alanya Belediyesi, organizasyon için hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

FESTİVALE ÜNLÜ AKINI

Festivale birbirinden ünlü şarkıcılar misafir edecek. Organizasyonun ilk günü olan 28 Mayıs'da pop müzik sanatçısı Demet Akalın, ikinci gününde Şebnem Ferah ve son gün olan 30 Mayıs'da ise Serdar Ortaç sahneye çıkacak. Festival kapsamında ayrıca DJ'ler Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Haluk Sarıtaş sahne performansı ve müzik şovlarıyla renk katacak.

BAŞKAN YÜCEL: MUAZZAM BİR FESTİVAL OLACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, organizasyon toplantısında sorumlu müdürlüklerden festival hazırlıkları ile ilgili bilgi alırken organizasyonun kusursuz geçmesi için bütün hazırlıkların titizlikle yapılmasını istedi. Başkan Yücel, "Alanya her yönüyle farklı ve muhteşem bir şehir. Farkımızı da bu festivalle bir kez daha güçlü bir şekilde göstermeliyiz. Halkımıza ve gelecek olan misafirlerimize kusursuz bir organizasyon hazırlıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı unutulmazlar arasına girecek bu festivalimize davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!