Alaçatı'da 'Spontane' bir etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Alaçatıda Spontane bir etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 14:29

2015 Haziran ayından bu yana farklı konseptler ve mekanlarda yer alan Spontane Etkinlikleri yaz sezonu ile tekrar Alaçatı, Çeşme’de. 

Haberin Devamı

Özgün tasarımcıları biraraya getiren “Spontane Tasarım Şenlikleri”, doğal içerikli ürünlerle “Spontane Natura” ve pek yakında spor ve tasarımı buluşturacak “Spontane Kids” ile bol hareketli bir yaz sezonu olacak. 

Mart ayında İzmir’de gerçekleşen doğal ürünleri ve tasarımcılarını bir araya getiren Natura yaz enerjisi ve yeni bir mekanda olmanın heyecanı ile 18 Haziran Cumartesi 15:00 itibariyle Asfalya, Alaçatı’da (Alaçatı pazarı girişi) düzenleniyor.

 

ATÖLYELER MERAKLILARI BEKLİYOR 

Alaçatıda Spontane bir etkinlik

 

Spontane Natura’da, gün boyunca yer alacak standların yanı sıra eğlenceli atölyeler de meraklıları ile bir kez daha buluşacak. Aromaterapi yağlarının ruh, beden, zihin üzerinde etkilerinin anlatılacağı aromaterapi atölyesi”, detoks etkili soğuk yeşil çay yapımını da içeren çay atölyesi”, kendi ekosisteminde
büyüyen kapalı terrariumlar ile terrarium atölyesi, sağlıklı atıştırmalıklar ve tariflerinin yer alacağı etkinlikler gerçekleşecek.

Haberin Devamı

SPONTANE NEDİR? 

Spontane”, yaratıcı, doğal, özgün marka ve ürünleri biraraya getirmek ve farklı etkinlikler yapabilmek için yola çıkan organizasyonlar serisidir. Spontane Organizasyonları tüm etkinliklerinde Sosyal Sorumluluk Projelerine ve bağımsız yayınlara destek vermeye çalışmaktadır. Daha önce gerçekleşen Spontane organizasyonlarında; Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Doğa Derneği (Doğa Okulu), Başka Bir Okul Mümkün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bir Destek Bin Huzur, Bağımsız yayınlar; Kafka Okur, Calling, Match-Up, Fanzinler (Tavuskuşu, Sıvadık, Png, Bahçıvan, Kitsch, Eski Sehpah) yer aldı.


BAKMADAN GEÇME!