Akyazı Tabiat Ve Orman Parkında Çalışmalar Tamamlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Akyazı Tabiat Ve Orman Parkında Çalışmalar Tamamlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 18:06

AKYAZI BELEDİYESİNE BAĞLI EKİPLERİ AKYAZI ORMAN PARKINDA ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA DEVAM ETTİRİYOR.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Teknik Ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı hızla devam Kuzuluk Orman Parkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.
Kuzuluk Mahallesi’ndeki orman parkını tamamlanma aşamasına getiren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Akyazı Belediyesi Marangoz atölyesi ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Orman Parkta yaptıkları başarılı çalışmalarla sona yaklaştılar. Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri Orman Park içerisinde gerekli zemin düzeltme ve dolgu yapımı çalışmalarını tamamlayarak yürüyüş yolları, koşu yolları, bisiklet yolları, temel ihtiyaçların sağlanabileceği kafeterya binaları, ev yemeklerini ve çeşitli ürünleri alabilecekleri tesisler, tuvalet, lavaboların inşası gibi çalışmaları tamamlamaya başladı. Ekipler ayrıca, Orman parkın girişinde eski durumda bulunan kapıyı tamamen yıkarak yerine daha modern ve daha güzel bir giriş kapısı yapımına başladı.
Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Orman Park için gerekli olan tüm masa ve sandalye, üzeri kapalı kamelya gibi ağaç aksamları belediye bünyesindeki marangoz atölyesinde üretiyor. Yeni yapılan oturma masaları ve ağaç mobilyalar Doğal güzelliği ve yemyeşil bitki örtüsü içerisinde aileler için nezih bir ortam olacak olan Orman Park’ta her geçen gün daha da güzelleşiyor.
Şömine başında Aileleri ile birlikte mangal keyfi yapmak isteyen Aileler için son model şöminelerin montaj ve kurulumlarını kısa bir süre içerisinde tamamlayan Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri montajı biten şömine ve barbeküleri de rengarenk boyayarak Orman Parkın misafirleri için hazır hale getirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca çocuklar için bir çok yeni oyun gruplarının kurulması, Ağaç dallarının budanması, peyzaj bakım ve çeşitli boyama işlemlerini yaparak çevrede gerekli bütün bakım ve onarımları titizlikle yürütüyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!