Akyazı Belediyesi’nden Önemli Bir Hizmet Daha

Güncelleme Tarihi:

Akyazı Belediyesi’nden Önemli Bir Hizmet Daha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 16:38

AKYAZI BELEDİYESİ'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE E-İMAR BÖLÜMÜ VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Akyazı Belediyesi Bilgi ve İşlem Müdürlüğü tarafından Belediye Resmi İnternet sitesinde önemli bir hizmete daha imza atıldı.
Akyazı Belediyesi resmi internet sitesinden ilçe ve belediye çalışmaları ile ilgili birçok bilgi vatandaşın hizmetine hali hazırda sunuluyor. Sunulan hizmetlere bir yenisi daha ekleyen Akyazı Belediyesi, vatandaşlara Akyazı Belediyesi resmi internet sitesi www.akyazi.bel.tr ‘den 2E-İMAR’ bölümünü tıklayarak, adres veya ada parsel numaraları ile birlikte, ada parsel bilgileri, yüzölçümü, imar planı, inşaat nizamı, kat bilgileri, parselin plan fonksiyon bilgisi, ön-arka ve yan bahçe mesafesi, bilgilerine ulaşabilmelerine imkan sundu.
Kouyla ilgili bilgi veren Akyazı Belediyesi Bilgi ve İşlem Müdürlüğü yetkilileri, “Başkanımız Hasan Akcan’ın talimatları doğrultusunda vatandaş memnuniyeti ve kolaylığı hedefli olarak, normal şartlarda vatandaşların Belediye binasına gelerek İmar Müdürlüğünden aldıkları bilgileri bu program sayesinde, istedikleri yerden, istedikleri zamanda internet sitemizle ulaşarak almaları amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!