Akyaka’da tasavvuf müziği eşliğinde iftar

Güncelleme Tarihi:

Akyaka’da tasavvuf müziği eşliğinde iftar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 14:02

Akyaka’da tasavvuf müziği eşliğinde iftar

Haberin Devamı

KARS, (DHA)-Kars'ın Akyaka ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akyaka Şubesi tarafından “Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Zaman" temalı açık hava iftar düzenlendi.



Akyaka ilçe merkezindeki tarihi Akyaka Tren Garında gerçekleştirilen ve merkez köyde oturan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programı birlik, beraberlik ve şenlik havasında geçti. İftar yemeğinin ardından Akyaka ilçe müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akyaka Şube Başkanı Ş. Şahin Dügencili’nin daveti üzerine gelen “Rize-Pazar Tasavvuf Musiki Ekibi" birbirinden güzel ilahiler ve ezgilerle muhteşem bir canlı hava konseri icra ederek Akyakalılara unutulmaz gece yaşattı.



İftar programının ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akyaka Şube Başkanı Ş. Şahin Dügencili , "İlçemizin konumu, nüfusu ve genel şartları dikkate alındığında büyük bir organizasyon olarak değerlendirilebilecek bir açık hava iftar programının bu sene ikincisini gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk ve gurur duyduk. Bu organizasyonu geleneksel hale getirerek ilçemiz kültürüne kalıcı bir şekilde yerleştirmek ve bu vesileyle de vatandaşlarımız gönülleri arasındaki birlik ve berberlik anlayışını kuvvetlendirmeyi amaçlamaktayız. İlçeye gelen Rize-Pazar Tasavvuf Musiki ekibine de teşekkür ediyorum" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!