Akvaryumda yeni dünyalar keşfettiler

Güncelleme Tarihi:

Akvaryumda yeni dünyalar keşfettiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 15:07

Akvaryumda yeni dünyalar keşfettiler

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 'BİZ Anadoluyuz Projesi' kapsamında Bitlis'ten gelen öğrenciler Antalya Akvaryum'u ziyaret eti. Sualtı dünyası hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı.

'Biz Anadoluyuz Projesi' kapsamında Bitlis'ten gelen öğrenciler Konyaaltı Olbia Kanyonu'nda, toplam 30 bin metrekare alan üzerinde 12 bin metrekare kapalı alan olarak tasarlanan dev akvaryum kompleksini ziyaret etti. "Bu kadar çok balığı bir arada görebileceğimizi ummuyorduk" diyen öğrenciler özellikle köpek balıklarına ilgi gösterdi. Dünyanın dört bir yanından binlerce tür, on binlerce sualtı canlısı bulunan Akvaryum'da doyasıya vakit geçiren öğrenciler, hayatlarında ilk defa deniz gördüklerini kaydetti.

BU TATİL HİÇ BİTMESİN

Antalya'yı çok beğendiklerini Antalya'nın dünyanın en güzel yeri olduğunu söyleyen öğrenciler Akvaryum'un teras katında bulunan temalı çocuk oyun parkı olan Çocuk Dünyası'nda eğlencenin tadını çıkardı. İçerisinde beş boyutlu simülatörler, panoramik sinema sistemi, hologramlar, video oyunları ve özel tasarlanmış çocuk oyun alanları yer alan Çocuk Dünyası'nda doyasıya eğlenen çocuklar hayatlarının en güzel günlerini Antalya'da geçirdiklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!