Akşehir'de futbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Akşehirde futbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:52

Akşehir'de futbol turnuvası

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik Merkezi ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği 4. Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Doğrugöz Mahallesi Futbol Takımı oldu.
Final maçı, Karahüyük Mahallesi kapalı halı sahasında yapıldı. Final maçında Doğrugöz Mahallesi ile Çakıllar Mahallesi futbol takımları final maçı oynadı.  Maçı 3-2 kazanan Doğrugöz Mahallesi Futbol Takımı şampiyon olurken, ikinciliği Çakıllar Mahallesi Futbol Takımı kazandı. Karabulut ile Çamlı Mahalleleri arasında yapılacak olan 3.’lük maçına Karabulut Mahallesi takımının katılmaması nedeniyle Çamlı Mahallesi hükmen galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.
Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde derece alan takımlara kupaları ve madalyaları turnuvayı izleyen ilçe protokolü tarafından verildi. Turnuva sonunda birinci olan Doğrugöz Mahallesi Futbol Takımı; şampiyonluk kupasını geçtiğimiz yıl Diyarbakır’da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Özer’in babası Yusuf Özer’e hediye etti.
Turnuvanın final maçını; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, ilçe protokol üyeleri, bazı kamu kurum müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!